About the author

24 Comments

 1. 1

  AwesomeOne

  Összefoglalva…

  – Mindenki nyert aki bankotrobbantott, vagy elhagyta a Giants-et.
  – Mindenki vesztett aki nem kapta meg a nagylóvét vagy a Giants-be szerződött.

  Tudom, mindig csak mi látjuk bele a rosszakat a dolgokba, de azért nem nehéz ám :D

 2. 3

  Kovács Levente

  Azon agyaltam, hogy Bell egyáltalán veszteség a Stealers oldaláról nézve? Tavaly le lett írva és pótolva lett. Idén tök mindegy volt, hogy hova ment jövőre megkapják a 3. körös comp. picket.

 3. 4

  renningan

  Én nem akarok gonosz lenni, de ha engem kérdezel, akkor most van pár csapat, ahol ha valaki odakerül, az vesztes. A Giants most pont ilyen. De sokáig ilyen volt a Browns, a Raiders, a 49ers vagy az én drága kedvenc csapatom, a Lions.

  Szvsz jelenleg nem jó dolog a Giantsben lenni.

 4. 5

  Kopi3.14

  Ott a Steelers is, akiket az oldal szerintem újabban elég tendenciózusan szapul Nem vagytok egyedül.

 5. 6

  Bélabá a csótány

  Annyira hogy még KD is patses csótánnyá változott!

 6. 7

  Oregon88

  A Raiders és sajnos a Lions-49ers duó most is ilyen…

 7. 8

  Bélabá a csótány

  Potencionális 8-11 TD és 1800-2000 Yard.
  Bőven veszteség egy olyan csapatnak akik PO-t céloznak.
  És ez szerintem Connertől függetlenül van így…

 8. 9

  Kopi3.14

  Mire gondolsz?

 9. 10

  Debreceni József

  Azért ne tegyünk úgy mintha Conner tökéletesen pótolta volna, főleg elkapásokban nem. A legnagyobb veszteség pedig az higy elment a faledző. Kíváncsi vagyok higy muzsikál az eddig elit o-line idén.

 10. 11

  Debreceni József

  Mindhárom csapatban elindult valami fénysugár, míg a Giants (a Steelersel karöltve, pont mint a Rooney-Mara családok) éppen atomjaira esik. Sad but true.

 11. 12

  Bélabá a csótány

  Arra hogy sok emberből most jönnek ki a szezon “sebei”,és ez miatt még Carson Wentz legnagyobb rajongóját IS Bredi fannak néznék.
  :D

 12. 13

  Bélabá a csótány

  Azért a 49ers fénysugara kicsit pislákol.
  Jelenleg a Jimmy G trade(a szerződéssel együtt) nem látszik megtérülőnek.
  Főleg Mullens képességeit látva.
  Arról meg nem is beszélve,hogy az adott pickekből minimális ráfordítással BB kiforgatott 1-1+ idei második és harmadik kört.

 13. 14

  LG

  Én meg Carr-t sorolnám a győztesek közé: kapott elkapót és falembert is

 14. 15

  Vicgeordie

  Itt mindenki nebáncsvirágot reggelizett? Rosszabbak vagytok mint az egyszeri Patriots-drukker egy ESPN-cikk alatt :)

 15. 16

  Debreceni József

  Úgy nehéz megmutatni mit tudsz ha lesérülsz, adni kell a Shanahan-Jimmy G duónak 2-3 egészséges évet. A Raiders majd Vegasban megmutatja, most hogy csatlakozott Mayock lesz aki draftolni is tud, pick az van rogyásig, egyedül a Lionsban látok egy kis rizikót, remélem Patricia azért ráérez. Mindhárom csapatban ott a lehetőség, a Giantsban meg a Steelersben én azt látom hogy legalább két éve azon dolgozik a vezetőség hogy jól elcsesszék. Nagy az esély hogy a Giants megint top5 lesz a drafton, márpedig akkor Shurmur repül szerintem, Gettleman pedig három top6 draftot tud felmutatni három év alatt. Erősen meglepne ha egy ilyen blama után nem kapna ő is útilaput. Jöhet az új vezetés aki birokra kelhet a Dolphins/Bengals?/Steelers?/Buccaneers/Redskins/Broncos hatossal a korszakos zseni, Justin Herbert kegyeiért. Sok sikert. Ugyanez a Steelers pepitában annyi különbséggel hogy szerintem akkor sem rúgják ki Tomlint ha tökutolsók lesznek a csoportban. Pedig el kellene engedni a kezét, ahogy BigBennek is. De ez csak az én véleményem.

 16. 17

  Kopi3.14

  És ettől majd látni fog 10 yardon túlra?

 17. 18

  Viktor Gál

  …és hamarosan megismerkedik az új irányitójukkal is:(

 18. 19

  reszelo.aladar

  Ha Bell a legjobb futó a ligában, akkor lehetetlen pótolni. Conner hozta Bell teljesítményének a 90+%-át, amivel a legtöbb csapat bőven elégedett lenne. Stílusban ugyanaz a fal mögött előbb totyogó majd a lyukat meglelő is izomból bevágó játékos. Persze ehhez kellett egy jó fal is…
  Clinton-Dix aprópénze pedig a legnagyobb talány. Főleg, ha a Packers szerezte volna meg, miután elengedte egy fél szezonra egy 4. körért.. Így viszont lúzerek, mert pont azt Bears erősíti, ahonnan Amos érkezett sokkal nagyobb dohányért.

 19. 20

  Józsefné Varga

  OFF, csak eszembe jutott, hogy ettől ütősebb NFL név nem nagyon van:
  https://assets.vogue.com/photos/59b9894df83970107aede8e3/master/pass/00-promo-image-rooney-mara.jpg

 20. 21

  Józsefné Varga

  “egyedül a Lionsban látok egy kis rizikót, remélem Patricia azért ráérez”
  Hát egyelőre úgy néz ki, hogy inkább a junk food ízére érez rá. A Lions helyében komolyan megfontolnék valami kényszer diétát, ha nem akarják idő előtt elveszíteni. Félelmetesen dagadt lett, pedig előtte sem volt sovány. Főleg, hogy csak 44 éves. :(

 21. 22

  Józsefné Varga

  “Nyilvánvaló, hogy ez egy szar, elfogult portál, hiszen pont az én csapatomra szálltak rá és azt ekézik folyamatosan”. Kizárólag ebben van egyetértés, hiszen ezt mondják egybehangzóan az összes NFL csapat szurkerei :)

 22. 23

  Debreceni József

  Na ja, ha Bewell beválik és Patricia a defense-el foglalkozik, bármi lehetséges? Mondjuk Patricia tényleg elhízott, nem kicsit.

 23. 24

  Kopi3.14

  Nézd meg milyen módon, milyen tendenciózusan válogatnak forrásokat! Egyik oldalról mindent mindig szentírásnak vesznek, másik oldal meg azonnal elfogult mert a csapattól származik. Nagyjából leszarom, csak akkor vállalni kell pofával is, nem elsunnyogni.

Comments are closed.

2014 Powered By Wordpress, Goodnews Theme By Momizat Team