Connect with us

Hír

Crowell a Raidersben, Richard Rodgers az Eaglesben folytatja

Két relatíve érdekesebb, nevesebb igazolásról számolunk most be, egyrészt a Raiders szerződtette a futó Isaiah Crowellt, másrészt az Eagles visszaigazolta a tight end Richard Rodgerst.

Crowell egy egyéves, $2,5 milliós szerződést írt alá az oaklandi csapattal, amelyik egyébként Brandon Marshallt is szerződtette a nap folyamán. Crowell tavaly 685 yardot és 6 TD-t kapart össze a Jetsnél, azonban Le’Veon Bell érkezésével nyilvánvalóan létszámfelettivé vált. A Raidersnél jelenleg az első számú futó lesz a depth charton, azonban várható még valaki a draftról és Marshawn Lynch visszatérése is terítéken van még – meglepő lenne, ha Crowell a szezon kezdetén is kezdő lenne.

Az Eagles újraigazolta harmadik számú tight endjét, Richard Rodgerst – amellett, hogy cserélt Jordan Howardért. Rodgersnek jó előszezonja és edzőtábora volt tavaly, azonban egyből IR-re került egy térdsérülés miatt. A 27 éves játékos legjobb szezonja 2015-ben volt a Packersszel, akkor 58 elkapása volt 510 yardért és 8 TD-ért. Ekkora használatra nem számíthat az Eaglesnél Ertz és Goedert mögött, de harmadik számú TE-nek pont megfelel. Két évre írt alá a sasokkal.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!