Connect with us

Hír

Visszavonult TJ Lang

TJ Lang, a Packers és a Lions korábbi guardja 10 év, 138 mérkőzés (ebből 113 kezdőként), két Pro Bowl részvétel és egy Super Bowl győzelem után abbahagyja a profi futballt.

Az utóbbi 3624 napban egyetlen céllal keltem fel: hogyan lehetek még jobb profi futballista, mint tegnap. Ezeknek a napoknak azonban vége. Mostantól csak azt fogom magamtól kérdezni, hogy hogyan lehetek jobb férj, apa, fiú, testvér, barát.

Mindig kellemesen fogok visszaemlékezni a focival töltött évekre. Köszönöm a Green Bay Packersnek, hogy esélyt adott egy 21 éves kölyöknek és megadta a türelmet, hogy férfivá érjek és elérjem a teljes potenciálom futballjátékosként. Köszönöm a Detroit Lionsnek, hogy megadta a lehetőséget, hogy ott fejezzem be a pályafutásom, amit otthonomnak hívok.

Lehetetlen lett volna 10 éven át játszani kiváló csapattársak, edzők, személyzeti emberek, orvosok, ügynökök, szurkolók, család és barátok nélkül. Szeretném mindenkinek megköszönni a megingathatatlan támogatást az évek során. Bármit is hoz a következő fejezet, szeretnék valamilyen formában a foci körül maradni. Elképesztő utazás volt.

Ugyan Lang karrierjének vége sok sérüléssel volt tarkítva (5 agyrázkódás, csípőműtét, hát- és nyakproblémák), korszaka egyik legjobb guardja volt.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!