About the author

29 Comments

 1. 1

  Péter

  Ha jól tudom Petersont is gyerekbántalmazás miatt tiltották el anno?

 2. 2

  Attila

  hát ennek nem a pályán lenne a helye hanem a pszichiátrián

 3. 3

  Doppelspeiche 154

  Miert nem cutoljäk öt is?

 4. 4

  d zoli

  Miakurvaélet? Ezt vajon az eljárásban figyelembevették? Két felmentés két ítélet helyett? (az egyik minimum letöltendő) örökéleteltiltás! Csak azon kell elgondolkodni, hogy a csapat mennyit tudott erről.

 5. 5

  p. p.

  Azt mondja a csajnak, “Thats sad, bro.”

  Büdösparaszt, börtönben lenne a helye, ott keménykedhetne.

 6. 6

  renningan

  Igen, és ő ehhez képest nem csinált semmit.

 7. 7

  KGYM

  Igen, ott az volt ha jól emlékszem, hogy egy bottal vagy kábellel az alkarját verte el a gyerekének, amitől az véraláfutásos/zúzódásos lett.

 8. 8

  d zoli

  Ma fogják. Ezt nem úszhatja meg.

 9. 9

  kitalaltnev

  Borzasztó olvasni, hallgatni is… Erre már nincs is szmájli. A jóérzést durván felkorbácsolják ezek az újabb infók.
  Maximálisan egyetértek azzal, h. a csepp emberkét végre elvették tőlük, és, hogy “örökre el kellene tiltani “…egyik legaljadékabb lényét”.

 10. 10

  kitalaltnev

  Borzasztó olvasni, hallgatni is… Erre már nincs is szmájli. A jóérzést durván felkorbácsolják ezek az újabb infók.
  Maximálisan egyetértek azzal, h. a csepp emberkét végre elvették tőlük, és, hogy “örökre el kellene tiltani “…egyik legaljadékabb lényét”.

 11. 11

  Wide open

  Egy ilyen embernek semmilyen keresnivalója nincs a focipályán. Nem várom el senkitől hogy példamutató életet éljen, csupán annyit hogy emberként viselkedjen. Ez egy vadállat. Remélem a karma intézkedik.

 12. 12

  Péter

  Most, hogy írod, már nekem is beugrott.
  Arra viszont már nem emlékszem, hogy a csapat vagy a liga tiltotta el az egész szezonra?

 13. 13

  slowmotion80

  nemcsak a focipályán nincs keresnivalója

 14. 14

  Gergely Nagy

  Egyszerűen ez nem létezik, hogy erről nem tudott a vezetőség. Már rég ki kellett volna vágni. Az egyetlen pozitív dolog, a KC részéről, hogy még nem fizették meg, de gondolom csak azért nem, mert várták mit hoz az ítélet.

 15. 15

  p. p.

  Én teljesen biztos vagyok abban, hogy az összes ilyen balhéknál totálisan lekövetik az adott embert (akár nyomozókkal), és felmérik, mik a lehetőségeik, teszem azt, milyen ítélet fog születni, közvélemény, stb stb. Azt is valószínűnek tartom, hogy a játékos kaliberétől függően próbálják elsikálni a dolgokat, mint történt az itt is, csak a csaj borította a bilit.
  Az egész hallgatása közben olyan érzésem van, hogy a csaj próbálja bemártani Hillt. Amúgy ő is megér egy misét, nyilván már az is árulkodó, hogy összejött ezzel a csávóval.

 16. 16

  Fetyke

  A lábait, de végül is most már mindegy…

 17. 17

  ducksfan

  Az árulkodó az, hogy amikor terhesen gyomron verte a nőt, utána még simán vele maradt, megszülte a gyereket. Gondolom a pénzre várt. Ettől függetlenül, egy ilyen állatnak a dutyiban a helye.

 18. 18

  cshemiv8

  Nem védve a vezetőséget de elég nehéz kideriteni mi folyik családoknál a négy fal közt,bárhol a világban.Viszont Huntot hamarább kivágták,most tökölnek valamiért.

 19. 19

  sixtyflattofinish

  és ezt istenítik, mert gyorsan tud futni (még), miközben 3 érted, 3 éves gyereket mellkason vág egy olyan, aki minden nap keményen edz, tehát az nem ilyen kis fityfasz ütés…
  rohadvány
  mondjuk azt sem értem, hogy az ilyen ideggyenge betonrépa, minek csinál gyereket??

 20. 20

  Fetyke

  A liga! És igazából nem tiltották el, csak felfüggesztették a játékjogát, amíg a jogi procedúrája le nem zajlott. neki volt ugyanis tárgyalása, ahol elismerte a “bűnösségét” és bocsánatot kért. A tettéért a bíróság megrovásban vagy figyelmeztetésben részesítette, igaz, önként vállalta, hogy részt vesz egy ilyen erőszak kezelő tanfolyamon, vagy min.

 21. 21

  Fetyke

  Ma már léteznek indulatkezelő és erőszakot kezelni tudó tanfolyamok. Főleg Amerikában, ahol mindenre van tanfolyam. Nem igazán értem, hogy az újonc játékosokat a csapatok miért nem küldik el ilyenekre kötelező jelleggel? Az ilyen előélettel rendelkezős srácokat, mint Hill, akár többször is folyamatosan. Sokat tudnának spórolni azzal a csapatok, ha nem kerülnének ilyen helyzetekbe, mint mondjuk most a kansasi főnökök.

 22. 22

  Gergely Nagy

  Ott is a felvétel és a média felháborodás után léptek csak. miatt, addig tusi. Nekem mindig az ilyen botrányoknál a playmakers sorozatból jut eszembe az öreg futó története, hogy a média is fel tudja fújni a botrányokat. Igazából elég naív vagyok, valószínű hogy a Gm-ek többsége egy Les Grossman szerű karakter lehet, a Trópusi Vihar c filmből. Kb így tudom elképzelni, mikor felmentették, de a felvétel nem volt még nyilvános.: https://www.youtube.com/watch?v=gy7KyMO2SwQ

 23. 23

  sgtGiggsy

  De Hunt ügye tized ilyen komoly nem volt. Egy sima részeg balhé, amit nem is ő kezdett, és a végén senkit sem ért bántódás. Hill balhéja viszont keményebb még Petersonnál is, pedig én már őt is örökre elmeszeltem volna.

 24. 24

  Vulcanius

  Miért van olyan érzésem, hogy néhány év vagy évtized múlva róla is kiderül, hogy a CTE már súlyos formája alakult ki nála… attól még aljadék dolog amit csinált nem először

 25. 25

  bjeela

  Már régóta mondogatom, hogy bele kellene építeni a fizetésükbe és kötelezővé kellene tenni a szerződésben ezeket a feladatokat, ezen felül egy személyi testőrt is, hogy megvédje őket amikor elszakad a cérnájuk és olyasmit tennének, ami véget vetne a karrierjüknek. A csapatok számára és a játékos számára is ez egy gyümölcsöző befektetés lenne.

 26. 26

  Debreceni József

  Egy 2 éves kislány apjaként nem részletezem hogy mit érdemel ez a seggfej. Az a gyerek még védekezni sem tudott, főleg az apja ellen nem hisz ilyen korban jobb esetben egy félisten vagy neki. Az van hogy egy gyerekhez is fel kell nőni, hiába vagy elit sportoló attól még nem leszel intelligens ember automatikusan. Pár éve pont ezen az oldalon beszélgettünk arról hogy ezeket a srácokat, főleg akik a gettóból emelkednek ki, már középiskolás koruktól fel kellene készíteni arra hogy mivel jár a hírnév meg a pénz. Pénzügyi szakemberek, pszichológusok, korábbi NFL-es játékosok tarthatnának rendszeresen előadásokat a csillogás pozitív és negatív oldaláról is. Illetve én a franchise-ok helyébe kötelező, legalább évenkénti mentális teszteléseknek is alávetném a játékosaimat. Mondjuk ezt meg a lígának kellene kicsit nyomnia…

 27. Pingback: A második nap nyertesei, vesztesei, legjobb és legrosszabb húzásai | Fűzővel kifelé!

 28. 27

  Ádám Jakab

  A CTE nem igy működik….Ez csak egy sima gettónigger…

 29. Pingback: Hill mindent tagad és menyasszonyára tereli a gyanút | Fűzővel kifelé!

Comments are closed.

2014 Powered By Wordpress, Goodnews Theme By Momizat Team