Connect with us

Hír

Ez történt a tegnapi league meetingen

Tegnap tartották a legutóbbi league meetinget (a ligatalálkozó elég hülyén hangzik, így maradok az angolnál), ahol több dolog is szóba került. Kihirdették például a 2021-es és 2023-as NFL Draftok helyszínét – amiről külön írtunk -, de más témákról is beszéltek, illetve döntöttek is az illetékesek.

A Combine-nal kapcsolatban kiderült, hogy marad az esemény Indianapolisban legalább 2021-ig, és utána is éves opciókat iktattak a szerződésbe. Változás viszont, hogy a pályán lévő gyakorlatok átkerülnek amerikai idő szerint délutánra és estére (csütörtökön, pénteken és szombaton), így főműsoridőben nézhetik a 40 yardos időket és a pozíciós gyakorlatokat az amerikaiak – nekünk meg ismét jöhet az éjszakázás.

A tulajdonosok felhatalmazták a Versenybizottságot, hogy változtasson a pass interference büntetések visszanézhetőségén. Erről írtunk már korábban, minden bizonnyal ez azt eredményezi majd, hogy a két perces figyelmeztetésen belül is az edzők kérhetik csak a DPI-OPI büntetések visszanézését challenge formában, és nem lesz automatikus review. Ezen felül a Hail Mary játékokat sem lehet majd visszanézni.

A Chiefs által bedobott és más csapatok által is támogatott hosszabbítás-szabály módosítását – azaz hogy mindkét csapat biztosan megkapja a labdát – elnapolták, jövőre foglalkoznak majd az üggyel (hátha akkor nem lesz felhajtás körülötte, jegyezhetjük meg rosszmájúan).

A mérkőzések időpontjával kapcsolatban is volt kisebb változás, a Divisional körben a vasárnapi meccsek átkerülnek magyar idő szerint 19 óráról és 22:40-ről 21 órára és 0:30-ra.

Ezen felül edzésmódszereken is változtattak a ligában, betiltották például az Oklahoma Drillt a játékosok egészségének érdekében.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!