Connect with us

Hír

Híres névvel és számmal fogná meg a Giants rosterét az újonc elkapó

Reggie White Jr. gyorsan tudatja mindenkivel, hogy nem annak a Reggie White-nak a fia. Ugyan édesapja védőfalembert játszott az NFL-ben, ezt a Chargersben és a Patriotsban tette a ’90-es évek közepén, és nem kapott helyet a Hall of Fame-ben. A fiatal elkapó elmondta azt is, hogy mindig ez az első kérdés, amivel szembesül és úgy érzi, csalódást okoz, mikor elmondja az igazat.

White a Monmouth-on játszott egyetemi focit New Jersey-ben, a helyi srácot pedig a Giants igazolta le draftolatlenként, hogy megnézze, mit tud. A megérkezésekor pedig rá kellett jönnie, hogy nem csak apjáról, hanem mezszámáról is fog kérdéseket kapni.

Bementem a szertárba, hogy levegyék a sisakméretem, ránéztem a lapra és láttam a 13-as számot, tudtam, hogy az Odell száma. Azt is tudtam, hogy meg tudom szerezni, örülök ennek a meznek. Nem számított, milyen számot adnak nekem, ha dupla nullát akartak volna, akkor azt viseltem volna, egyszerűen örülök, hogy itt lehetek. Odell egy baromi jó játékos, én pedig csak örülök, hogy itt lehetek a Giantsnél és lehet egy mezem.

Senki nem várja tőle, hogy Odell Beckham legyen, de sokan remélhetik, hogy be tud futni Miles Austinhoz vagy Chris Hoganhez hasonló karriert, akik szintén a Manmouth-ra jártak.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!