Connect with us

Hír

DeMarcus Ware a Cowboysnál szeretne dolgozni

DeMarcus Ware tavaly dolgozott már egyik korábbi csapatánál részmunkaidős tanácsadóként, most pedig a másiknál szeretne. A korábbi pass rusher a Broncosszal állt szerződésben tavaly – ahol három évet töltött játékosként – és segítette a fiatal passzsiettetők fejlődését. Ware viszont Dallas könyékén él, itt játszott 9 esztendőn át, így másik korábbi csapatához, a Cowboyshoz szeretne menni hasonló munkakörbe.

Nagyszerű lehetőség lenne számomra, ha edzhetném a srácokat. Mindig azt mondom, hogy szeretném továbbadni a bajnok mentalitást. Idejöhetnék a csapathoz heti 2-3 alkalommal, taníthatnám a pass rushereket mondjuk szerdán és csütörtökön arra, hogy hogyan siettessék az irányítót és hogyan állítsák meg a futást, de segíthetném a támadófalat is, például Tyron Smitht a technikájával.

Az a helyzet, hogy még mindig képes vagyok rá. Ha van egy edződ, aki nem csak elmondani tudja, hogyan kell csinálni, vagy megmutatni a felvételeken, de meg is tudja mutatni élőben, az sokat segít a fiataloknak.

A Cowboysnál Jonesék imádják Ware-et és tavaly is közel voltak egy ilyen megállapodáshoz, de akkor nem jött össze a dolog. Meglátjuk, idén alkalmazzák-e a leendő Hall of Famer pass rushert.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!