Connect with us

Hír

Komoly betegséggel diagnosztizálták Ted Thompsont

Ted Thompsont a hétvégén iktatták be a Packers Hall of Fame-be, majd tegnap arról adott ki közleményt, hogy egy autonóm (idegrendszeri) rendellenességben szenved, és hogy az egészségügyi állapota vezetett oda, hogy lemondjon general manageri teendőiről (amit 2005 és 2017 között látott el).

Egy autonóm rendellenességgel diagnosztizáltak. Fontosnak tartom megjegyezni, hogy a vizsgálatok eredményei és a szakorvosok véleményei alapján nem tartozom a CTE-től szenvedő betegek táborába.

A 2017-es szezon végén Mark Murphyvel (Packers elnök) beszélgettünk az egészségemről és a jövőmről a Packersnél. Akkor közösen megegyeztünk, hogy számomra és a szervezet számára is az a legjobb, ha lemondok a general manageri pozíciómról.

A vegetatív idegrendszer kontrollálja az emberi test önkéntelen funkcióit, az ezzel kapcsolatos betegségek tünetei pedig többek közt kapcsolódhatnak a pulzusszámhoz, a vérnyomáshoz, a testhőmérséklethez, izzadáshoz, illetve bél- és hólyagproblémákhoz, ezen kívül tünet lehet a fáradás, a gyengeség és a kognitív zavar.

Thompson 1992-ben csatlakozott először a Packers front office-ához, egyre lépdelt fel a ranglétrán, majd 2000-ben a Seahawkshoz szerződött, hogy aztán 2004 után visszatérjen Green Baybe, már general managerként. GM-ként Super Bowl-győztes csapatot épített fel és minden évben rájátszás-résztvevőként kellett számolni a Packersszel. Jelenleg tanácsadóként dolgozik a csapatnál.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!