Connect with us

Hír

Volt csapat, amelyik tight endet akart faragni Daniel Jonesból

Valószínűleg sosem tudjuk meg, hogy volt-e csapat, amelyik az első körben (vagy az első felében) kiválasztotta volna Daniel Jonest a Giantsen kívül, azonban volt egy olyan gárda, amelyik más poszton szerette volna kipróbálni az irányítót.

Manish Mehta információi szerint volt egy csapat, amelyik megkérdezte Jonestól a combine-on, hogy hajlandó lenne-e tight endként is elvégezni a feladatokat – mivel a vezetők nem gondolták elég jónak irányítóként. Idén egyébként 41 olyan játékos volt, aki két poszton is megmutatta tehetségét a combine-on, de persze egyik sem volt irányító ezek közül.

Nem példa nélküli, hogy egy első körös irányítótól azt kérik, hogy más poszton is próbálja ki magát, élénken élhet még emlékezetünkben, hogy tavaly Lamar Jacksont akarták rábeszélni, hogy elkapóként is mutassa meg tudását, ráadásul többen is úgy gondolták a médiában, hogy WR-ként nagyobb jövő állhat előtte.

Természetesen feleslegesen már ezen elmélkedni, hiszen a Giants kiválasztotta 1/6-ra Jonest és a franchise jövőjét látja benne, szóval teljesen mindegy, melyik csapat milyen poszton akarta volna alkalmazni.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!