Connect with us

Hír

Nem edzhetett a Ravensnél, mert tavasszal nem futott eleget

A Ravens nagyon nem volt boldog, mikor Michael Pierce formán kívül – értsd, túlsúllyal -, érkezett meg a minicapbe múlt héten. A saját egészsége érdekében le is kapták a pályáról, a médiában pedig kifejezték, hogy csalódtak a játékosban. A védőfalember felvállalta hibáját, és elmondta, hogy nem volt elég szorgalmas a holtszezonban, a cardio edzéseket nem végezte el rendesen.

A holtszezon során általában többet súlyzózok, mint futok. Nose tackle-ként erős akarok lenni. Őszintén, rosszul kezeltem a futásaimat.

Harbaugh mester nagyon fair volt, csak annyit akart, hogy elmenjek az erőnléti edzőhöz és többet fussak az edzőtábor előtt. Elvárható egy vezértől, hogy jobb formában jelenjen meg az edzéseken, mint én. Hibáztam, igyekszem ezt kijavítani.

Pierce 154 kilósan van listázva, a jelek szerint ennél jóval többet nyomott múlt héten. Egyébként lehet, hogy nem ártott volna részt venni a tavaszi edzéseken és az alapozáson a csapattal, főleg hogy szerződése utolsó évébe lép, így egy busás új kontraktusért küzdhet majd a szezon során. Ehhez viszont egy hónapon belül formába kell lendülnie.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!