Connect with us

Hír

Edzőtábor hírek: helyzetjelentés a holdoutra készülő sztárokról

Lassan beindul a szezon, a csapatok épp az edzőtáborokkal vannak elfoglalva. Az új szerződést akaró játékosoknak ez egy jó alkalom, hogy holdoutoljanak és megpróbáljanak nyomást gyakorolni a klubjaikra.

 

 

A Lionsnél úgy néz ki, hogy minden rendben: az előzetes hírekkel ellentétben Darius Slay és Damon Harrison is ott lesz a táborban. A Panthers első köröse, Brian Burns is tiszteletét teszi annak ellenére, hogy még nem írta alá újonc szerződését.

 

A Brownsnál a cserét kérő Duke Johnson ott lesz a táborban, míg az új szerződésre vágyó Melvin Gordon (Chargers) nem.  Jadeveon Clowney (Texans) nem kapott új kontraktust a franchise tag-határidő lejárta előtt, így idén tag alatt fog játszani. Emiatt kihagyja a tábort és csak a szezon kezdetén csatlakozik a csapathoz.

 

A Jaguars kiváló pass rushere, Yannick Ngakoue holdoutolni fog az edzőtábor ideje alatt. A Chiefs sztárvédőjéről, Chris Jonesról egyelőre nem tudni, hogy részt vesz vagy sem a csapat edzésein. Hasonló a helyzet Bobby Wagnerrel kapcsolatban is: a Seahawks védelmének legjobbja ott lesz az edzőtáborban, de nem tudni, hogy edzeni is fog-e.

 

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!