Connect with us

Hír

Elliott bocsánatot kért, a legtöbben optimisták, hogy nem kap eltiltást

Ezekiel Elliott tegnap találkozott Roger Goodellel a májusi vegasi incidense kapcsán. A Cowboys futója egy koncerten lökte meg az egyik biztonsági őrt, rövid időre bilincset kapott, de végül nem emeltek vádat ellene.

A biztonsági őr utólag őszinte bocsánatkérést várt Elliottól, ami most meg is érkezett a Twitteren, a közleményben pedig szó esett arról is, hogy mi zajlott a Goodellel folytatott beszélgetésben, és Elliott kiemeli, hogy keményen dolgozik azon, hogy megfeleljen a felé fordított elvárásoknak, de most hibát követett el.

Mike Garofolo és Jane Slater (mindketten NFL Media) arról számolt be az ügy kapcsán, hogy a legtöbben optimisták és magabiztosak, hogy Elliott nem fog eltiltást kapni. Ez azonban – ahogy bármilyen találgatás és várakozás Tyreek Hillel kapcsolatban is – pontosan annyira lehet téves, mint bármilyen más találgatás, hiszen hacsak nem Roger Goodelltől jön ez az információ, akkor igazából semmit sem lehet magabiztosan várni. Emlékezhetünk, ugyanezt mondták két évvel ezelőtt is Elliott kapcsán, akkor mégis kiszabott rá eltiltást a kommisszár.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!