About the author

10 Comments

 1. 1

  bjeela

  Lehet szidni Tomlint – én is szoktam, okkal -, de az letagadhatatlan, hogy ő a Pittsburgh történelmének legsikeresebb vezetőedzője az alapszakaszbeli győzelmek tekintetében és csak a PO-ban van lemaradva, ahol a csodakorszakos Chuck Noll veri durván, Cowher már csak alig. Ami meg külön durva, hogy egyszer sem volt negatív mérlege alapszakaszban, amit sem Noll, sem Cowher nem tud elmondani magáról, pedig nekik aztán kijutott a Vasas csodakorszakaiból. A 12 éve alatt csak négyszer nem jutott PO-ba, ami 66,6%-os teljesítmény, szemben a nagy Nollal, akinek alig sikerült átcsusszannia a felezővonalon(23 szezonból 12 PO). Nem nagyon tudunk hozzá fogható sikerességű vezetőedzőt mondani a ligában jelenleg(jó, BB egy külön kategória). Sean Peyton, Andy Read, Pete Carrol mind mögötte vannak, ha sikerességről van szó. Az más kérdés, hogy szerintem sincs arányban a kvalitása a sikerességével… ;)

  És meg kell mondjam, hogy baromira becsülöm a Vasasnak ezt a hozzáállását, mert ez ad tartást és folytonosságot a csapatnak.

 2. 2

  Fetyke

  Én is nagyon sajnálom, hogy Fox-ot ilyen elhamarkodottan elküldtétek. :) Szerintem ő nagyon passzolt a Bears-hez. :D

 3. 3

  bjeela

  Egy pillanat, tisztázzunk valamit: Fox egy seggfej volt, akinek még eredményei sem voltak(mármint nálunk, bár szerintem ebben nem ő, hanem a mi vezetésünk volt a ludas, hiszen Denverben alá tolták a kocsit, lovat és úgy száguldozott, mint az istennyila). Tomlin meg két év alatt megnyerte a Vasassal a Super Bowlt és azóta is csak elvétve hagyja ki a PO-t a csapat az irányításával. Fogalmazzunk úgy, hogy nehezen összehasonlítható kategóriák… ;) Persze én is örülnék, ha még mindig Leslie Frazier lenne a HC-tek… :D

 4. 4

  Fanyul23

  ha már ilyen kívánság műsor, én megnézném Jeff Fishert a patsben :D

 5. 5

  bjeela

  Te aztán tudsz élni! :D De nem lenne jobb inkább Hue Jackson?

 6. 6

  Fanyul23

  Egyefene ?

 7. 7

  bjeela

  Éreztemén, hogy megalkuszunk…

 8. 8

  Zoltán Debreczeni

  Nabazmeg! Akkor én is megátkozlak: irányítsa a csapatodat Pintér Attila! A DC legyen Urbán Flórián, az OC meg ifj Knézy Jenő.

 9. 9

  bjeela

  Ha harc, hát legyen harc(bár megjegyzem Ifj. Knézy Jenő legfeljebb komenikácijós igázgató lehetne, bár ahhoz sem ért). Legyen DC nálatok a herevasalt Berki, OC pedig az indiánfrizurás Szijjártó, ő legalább kispályán tuggya. Amúgy az Urbánnal nem is járnánk rosszul… :D

  Amúgy már elnézést, de én nem átkoztalak meg, hanem Fanyúl23-nak volt egy merész felvetése, mert ő olyan kíváncsi természet, amit értő figyelemmel korrigáltam. Belátta a tévedését… Temegitten hirtelenkecc, igazi önérzetes, túlkonpenzált pecces módjára. Hát micsoda dolog az ilyen?

 10. 10

  Kopi3.14

  Szerintem ez így rendben van. 2021-ig van Bennek is papírja, vagyis ha Ben lép, akkor pont remek alkalom lesz egy QB-HC(-OC) sorcserére. Másik, ki lenne az, akit a helyére lehetne hozni? Aki hasonlóan jó edző, akivel a csapat meg tudná ugrani az utolsó akadályt. És ezek közül kit lenne esély el is hozni?

Comments are closed.

2014 Powered By Wordpress, Goodnews Theme By Momizat Team