About the author

6 Comments

 1. 1

  acsdav2

  Szerintem remek, hogy volt ez az adás! :)
  1.Kár, hogy nem derült ki, de érdekelne, hogy kik illetve milyen indokkal ellenezték a Kijev indulását. 5 csapattal csak az oda-visszavágós 8 meccses alapszakasz működött volna, amely nem igazán az a mennyiség amit elbírnának a csapatok.
  2. Nem tartjátok baromságnak, hogy az Enthroners vereség ellenére is magyar bajnoknak mondhatná magát a szezon végén? Ez nem a Fehérváriak ellen szól, ha a Cowbells jutott volna be, akkor náluk is hülyeségnek érezném. Ráadásul logika sincs nagyon benne, hogy miben bizonyultak jobbnak a Wolvesnál. Annyi, hogy később találkoztak a Kijevvel.

 2. 2

  katonadani

  én személy szerint nem tartom baromságnak, hiszen tovább jutottak, mint a Wolves. Értem az érved, de az Enthroners ha kikap második lesz a HFL-ben, a Wolves pedig holtversenyben harmadik, így az Enthroners előrébb végzett, tehát a legmagasabban végzett magyar csapat lett.

 3. 3

  acsdav2

  Igen, pont ez az utolsó mondat a lényeg. “A legmagasabban végzett magyar csapat.” Ők ezt elmondhatják magukról és ennyi, viszont ezért nem kellene címet adni. De így most lesz egy bajnoki címük ami ugyanolyan értékű, mint bármelyik más a korábbi évekből. A legtisztább az lenne, ha megnyernék a finálét, de ha a Kijev úgy játszik, mint a Wolves ellen akkor nem sok esély lesz rá.

 4. 4

  katonadani

  nem ugyanolyan értékű, mint egy HFL-bajnoki cím, ezt pedig mindenki tudja. Ez egy tök jó dolog az újságíróknak meg a történészeknek, aztán kész, úgyis a bajnokságot akarják megnyerni a játékosok / csapatok, szerintem nekik ez sokat nem jelent.

 5. 5

  István Pöszmet

  Sziasztok!
  Köszönet mindenkinek ezért az adásért! A pályákon járva én is ezt látom, de jó volt hallani a realitásokat a szövetség vezetőitől.
  Valóban igaz, hogy a szurkolóknak szüksége van az ilyen információkra is.
  Hajrá HFL! Hajrá magyar amerikai foci!

 6. 6

  balentin

  Valószínűleg nincs sok jelentősége annak, hogy magyar bajnoknak mondhatják magukat, papíron nem mutat rosszul, de ha kikapnak a döntőben, a kutya se fog örülni annak, hogy ők a legjobban végzett magyar csapat. Nem mondom, hogy baromság, hogy magyar bajnokok, de akkora eszmei értéke nincs, mint egy HFL bajnoki címnek, csupán jól hangzik.

Comments are closed.

2014 Powered By Wordpress, Goodnews Theme By Momizat Team