Connect with us

Hír

Szokatlanul eseménydús volt a péntek

Miközben mi épp Katona Dani esküvőjét ünnepeltük, történt pár érdekesség. A legfontosabbról külön cikket fogunk írni, a többi hírt pedig csokorba gyűjtöttük.

 

 

Randy Gregory továbbra sem adja fel az NFL-es álmait, hétfőn fogja kérvényezni, hogy újra csatlakozhasson a Cowboyshoz. A korábbi második körös védőt idén februárban már negyedszer tiltotta el a liga tiltott szerek használata miatt.

 

A Jets kezdő tight endje, Chris Herndon négymérkőzéses eltiltást kapott, mert illuminált állapotban vezetett. Tavaly újoncként 39 elkapásból 502 yardot és négy TD-t szerzett, idén sokan áttörést vártak tőle.

 

A Redskins futója, Derrius Guice a teljes újoncszezonját kihagyta térdsérülés miatt, a legfrissebb hírek szerint pedig ismét nem 100 százalékos – ezúttal a combhajlítójával vannak gondok. Emiatt kihagyhatja az edzőtábort, és akár a szezon elejét is, de kis szerencsével az első héten már bevethető lesz.

 

A Raiders guardja, Richie Incognito nem úgy kezdi újra a karrierjét, ahogy azt kellene. Az NFL két meccsre eltiltotta, mert megszegte a játékosok viselkedési kódexét még tavaly (vagyis abban az évben randalírozott, amikor nem is volt csapata ) – a Raiders állítólag tudott a lehetséges büntetésről, amikor leigazolta.

 

A Seahawks 2017-es második körös pickje, a jelenleg csapat nélküli Malik McDowell (DT) kétmeccses eltiltást kapott a pályán kívüli ügyei miatt.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!