Connect with us

Hír

Meccsenként 30 passz várható Lamar Jacksontól

Állítólag a Ravens támadósora merőben máshogy fog kinézni, mint a tavalyi, legalábbis ezt mondogatják a csapatnál. Az előszezonban viszont semmit sem mutattak meg ebből, úgyhogy egyelőre csak várjuk az alapszakaszt, hogy megnézzük, hogyan is fog kinézni ez a “hollótámadás”.

Legújabban azt az információt kaptuk konkrétan Lamar Jacksontól, hogy meccsenként nagyjából 30 passzra számíthatunk tőle, és mivel nagyon jó és mély a csapat backfieldje, így kevesebb futás várható az irányítótól. Relatíve nagy ugrás lenne ez a tavalyihoz képest, az alapszakaszban ugyanis átlagban 22,5 passzt eresztett el Jackson, míg 17-szer futott meccsenként – és egyetlen egy meccsen sem passzolt 30-szor. Ezek szerint viszont eltolódhat az arány 30-10 közelébe.

Persze még ez sem repítené Jacksont magasra a ligaátlagot tekintve, ugyanis tavaly 28 irányító passzolt többször meccsenként 30-nál – Big Ben vezette a ligát 42,2 passzal meccsenként.

Érdekes dolog Jackson nyilatkozatát összevetni John Harbaugh edzőtábor kezdeti mondatával, miszerint fogadjuk meg az overt Jackson futási kísérleteire, amit 139-ben állapított meg vegas. A két dolog nem zárja ki egymást, ugyanis a 139-hez elég meccsenként 8,7-szer futnia, ami még beleeshet a 30 passz – 10 futás arányba.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!