Connect with us

Hír

A hét hülyeségét bemutatja Bruce Arians

A Giants-Buccaneers találkozó őrült végjátékot hozott, aminek része volt, hogy a Bucs 1 pont hátrányban az ellenfél 9 yardos vonalán 10 másodperrcel a vége előtt, egy időkéréssel a tarsolyában földhöz vágta a labdát, majd lefuttatta a támadóórát, kapott egy delay of game büntetést, majd szándékosan még két yarddal hátrébb mozgott, hogy középre igazítsa a labdát. Elképesztően nagy hülyeségnek tűnt, és mint utólag kiderült, az is volt, ugyanis az újonc Matt Gay kihagyta az összesen hét yarddal hosszabb mezőnygólt.

Persze sosem tudjuk meg, mi lett volna, ha 7 yarddal közelebbről rúghat Gay, neadjisten még egy játékot megpróbál a Buccaneers előrehaladni, de ez a döntéssorozat óriási hülyeség volt Bruce Arianstól. Aki ráadásul nem is “véletlenül” döntött így, vagy hibázott a mérkőzés hevében, hanem elmondása szerint direkt csinálta.

Direkt volt. Jobban rúg messzebbről, könnyebb neki öt yardról hátrébb berúgnia a mezőnygólt.

– mondta Arians a meccset követően, írja a PFT.

Gay a meccsen kihagyott már két extrapontot, nem tűnik a legbiztosabb lábú rúgónak, és semmi nem támasztja alá, hogy messzebbről könnyebb rúgnia – akár neki, akár bárkinek. Ez teljesen nonszensz.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!