About the author

34 Comments

 1. 1

  bjeela

  Abba kellene hagynia…

 2. 2

  Zoltán Debreczeni

  Aztapicsa! Tegnap aratott az injury bug. Az ő korában a season ending injury az simán carreer ending is. Ez a könyöksérülés gyorsan eszkalálódott vállműtétté. Amilyen ez a Picci, ez egy fogösszeszorítós szezon lett volna amúgy is. Hát basszus. Pedig megnéztem volna. Jobbulást Benő!

  Szerintem nem jön vissza.
  https://sportsinjurypredictor.com/player/ben-roethlisberger/2639

 3. 3

  Laca

  igen, ideje lenne már.
  birtam nagyon, de mar a tavalyi teljesítménye is gyász volt.

 4. 4

  Sándor Jánosik

  Itt az ideje mèltósággal visszavonulni! Koszonjuk!

 5. 5

  reszelo.aladar

  Ha valóban vissza akar térni, akkor van egy éve pihenni, regenerálódni, átgondolni. Amúgy biztosan nem ilyen visszavonulást tervezett magának, bár ilyet talán senki sem tervez.

 6. 6

  redbull76

  Ravensszurkolòknak jò hír. Még a brownsnak kell kikapni ma, és egész jò esély lesz a PO-ra

 7. 7

  atis123Juve

  Alakul a Pats – Chiefs AFC döntő…

 8. 8

  Kopi3.14

  Neki korábban a season ending sérülés Csak drive ending volt. Most el tudom képzelni, hogy már korábban is volt valami vele, úgy jött ez össze.

 9. 9

  Kopi3.14

  Esetleg egy szerződésmódosítás plusz két évvel, hogy le lehessen írni elnyújtva a pénzt, de közben mégis nyugodtan visszavonulhasson?
  Ugyanígy esetleg ez egy indok a békés visszavonulás mellett, hogy ne kelljen megalázni a padozással?

 10. 10

  redbull76

  Az bisztos, hogy senki nem szàmított ekkora fejlődésre. De inkàbb a defense baszhatja el idén.

 11. 11

  bjeela

  Tesséééééék? Tavaly a ficere karriercsúcsot dobott yardokban, egy tized híján karriercsúcsot dobott a passzpontosság terén, karriercsúcsot dobott TD-kben, ratingje a karrierje hetedik legjobbja volt… Biztos, hogy ugyanarról a fickóról beszélünk? BigBennek nem azért kellene abbahagynia, mert egy szar QB, mert a képességei miatt még játszhatna pár évet elit szinten. Azért kellene befejeznie, mert annyiszor volt sérült, hogy nem lenne bölcs, ha tovább erőltetné. Persze tovább fogja erőltetni, mert ő is olyan, mint a hülye boxbajnokok: csak még egy meccset, csak még egy meccset, miközben már hülyére van verve. A legjobb példa erre PManning, aki a végén nem tudta rendesen megfogni a labdát, zsibbadtak az ujjai és 39 évesen úgy hagyta abba, hogy rendesen nem tudja oldalra fordítani a fejét, hogy a többi problémáját ne is emlegessük. Viszont lett egy gyűrűje, amit konkrétan a faszára húzhat az idiótája, mert részint a karrierje szégyene, részint ráment az egészsége. Na, ezt nem kellene kockáztatnia BigBennek, aki már korábban eccer rájött, hogy ezt nem kellene erőltetni, de hagyta magát meggyőzni, vagy csak nem volt mégsem elég ereje abbahagyni, mert csak még egy meccset, csak még egy meccset…

 12. 12

  Bélabá a csótány

  Off:KD egyébként meddig OFF?

 13. 13

  RobyBaggio1983

  Eggyetértek, de sztem egy gyűrűt még PM-nek sem kell szégyelleni (a Pats ellen csak tovább vitte a csapatát), illetve Marino vszeg a dobókarját is odaadná egy gyűrűért!

 14. 14

  Keresztes Dávid

  Kevin Durant? Sokaig,aprilist olvastam anno

 15. 15

  László

  Még csak két hete megy a szezon de már 3 nem is akármilyen kezdő irányitó elszállt.

 16. 16

  bjeela

  Marino akkor odaadta volna, de most már rohadtul nem. Az idő sok sebet begyógyít és az ember rájön, hogy egy kibaszott gyűrű nem ér annyit, mint hogy rendesen ki tudod törölni a valagadat szarás után 70 évesen is, mert bőven vannak olyanok, akiknek ez már negyven évesen is nehézséget okoz… ;) Szóval az a cikis közhely, hogy “csak egésség legyen” nem is olyan ciki…

 17. 17

  R.

  Miközben olvastam, jött az értesítés az appban: Devlin Hodges lesz a csere.

 18. 18

  Zoltán Debreczeni

  Azért Ben elit szintjéről lehetne vitákat nyitni. Nagyjából a tavalyi szezon második felére az elmúlt. Sosem tudjuk meg, hogy idén hanyatlott e volna. (igen)

 19. 19

  Rad

  András Luck is visszavonult. Mostani fiatal irányítók átlagban 5 évet bírnak. Sajnálom hogy ennyire más lett ez a játék. Most már csak az számít kinek jobb a fala.

 20. 20

  bjeela

  Vitázni lehet, de értelmetlen. A fickó zseni és bár igencsak vannak pocsék időszakai – mindig is voltak -, de összességében megkérdőjelezhetetlenül a liga egyik legjobbja, karrierszinten meg pláne. És a fene tudja, de azért 5129 yardot, 34 TD-t, 67%-os passzpontosságot azért nem gondolom, hogy nagyon magyarázni kellene. Még akkor is, ha a végén tényleg túl sok volt és pechjére túl rossz pillanatokban törtek elő a hibái. De mégeccer: ahhoz, hogy a végén elhibázz egy passzt a red zoneban, ahhoz el kell jutnod a red zoneba és ugyebár azt sem adják ajándékba…

 21. 21

  csak ezt ne

  Remélem látjuk még meccsben, nem ez a pálya melletti mogorva álldogálás, meg a Pats elleni kínlódás lesz az utolsó emlék róla. Stílusában, habitusában illet a Steelershez (nemcsak jó értelemben azért), de nem is tudtam volna egy más csapatban sem elképzelni. Számtalan óriási csata elpusztíthatatlan hőse volt, ledönthetetlenül állta sokszor a rohamokat, aztán menekülés, még egy pumpa, aztán bumm, TD. Főleg a Ravens elleniek, de pár Cincin derby is az év eseményei voltak. Hát én sajnálom ezt, hiányozni fog. De talán még egy nagy évre visszatér.

 22. 22

  Zoltán Debreczeni

  Láttad, arányában mennyi szép spirált dobott Lamar? Simán összejött volna e nélkül is a PO.

 23. 23

  bjeela

  Te nem vagy észnél! Nem BigBent cipelem, hanem a teát viszem ágyba és legfeljebb kinyitom neki az ablakot. Noooormááális, Margit? Meg különben is, ha ki akar menni, akkor majd beleül a nyomirobogóba és kigurítja magát. Én a magyar egészségügyi ellátórendszerben szocializálódtam…

 24. 24

  bjeela

  Ejnye, Zoli, ez nem volt fair, hogy Bearses QB-kra hivatkozol. :D Megjegyzem nem rajtuk nőttem fel, hanem Montanan, PManningen, Favre-on, Bradyn, Breesen, ARodon, Warneren, McNabben… Amúgy egyet értünk, hogy jobb volt, mint Rivers. ;) DE azért ha valaki még az NFL honlapján is benne van minden idők húsz legjobb QB-ja között – amúgy szinte mindegyik ilyen listán ott szerepel a neve ebben a körben -, akkor arra azt mondani, hogy nem elit legalábbis meglepő. Ja, és stimmel, szobra lesz.

 25. 26

  bjeela

  Na, látod ezt nem tudtam. Így némileg más a helyzet, bár ez is úgy értékelendő, hogy másoknál milyen ez az arányszám. Mégis úgy tűnik, hogy BigBent mindenki rosszul ítéli meg a szakemberek közül, mint ti, ami persze nem érv, mert ezek a “szakemberek” olyanokat is kiemelnek, hogy… ;) Ja, még valami a “nem volt kiemelkedő éve” érvre: Folesnak volt egy olyan éve, amivel minden idők harmadik legjobb ratingjét produkálta. Akkor most Foles jobb, mint BigBen? De sorolhatnánk a többi nevet: Culpepper, McCown, Dalton, Cunningham, Prescott…

  Ceterum censeo az a játékos, aki a lényeges összevetésekben ott szerepel minden idők 100 legjobbja között, az elit. Márpedig BigBen ezeken a listákon inkább 10-ben, vagy 20-ban szerepel.

 26. 27

  Zoltán Debreczeni

  Plusz ne feledd, hogy Ben mekkora. Sok pénz sok nővérkét fizetni, hogy kicipeljék a kertbe teázni.

 27. 28

  bjeela

  Érdekes, Favre mindenki szemében elit QB, pedig ő is hajigálta rendesen az INT-ket és a rétingje sem volt kiemelkedő.

  De jó, nézzük a karrier statokat minden idők QB-i között:
  yard 6.
  TD 7.
  rating 12.
  INT 31.(valóban sok)

  yard/game 10.
  passzpontosság 12.(olyanok vannak mögötte, mint TB12, Wentz, Montana, Favre, Luck…)
  pass/INT 29. (azonos érték Montanaval, Younggal, és jobb, mint PManningnek vagy Romonak)
  pass/TD 44. (azonos Favre-val, Marinoval, jobb Wentznél, Ryannél, alig 3 tizeddel marad le Breestől)
  negyedik negyedben fordítás 6.
  (szintén pro football reference)

  Isten tudj, de nálam aki ilyen teljesítményt tud felmutatni minden idők legjobbjai között, az elit. De lehet, hogy rossz az arányérzékem és ezért hülyeségeket beszélek.

  Abban egyetértünk – de ezt korábban is leírtam -, hogy valóban rossz pillanatokban hibázott tavaly, amiért fűfavirág leminősítette, de azért mindenki elfeledkezik arról, hogy közben a fickó elképesztő dolgokat produkált. Mindenki legyint, ha egy QB a pálya red zone-on kívüli terében pontosan dobál, mert az olyan természetes. Hát egy frászt az, ahhoz is kell kunszt, nem is kevés.

 28. 29

  Zoltán Debreczeni

  Favre 3* volt MVP. Tényleg csak azon múlik ki hol húzza meg az elit határát. Szvsz jobb volt mint Rivers. De még neki is volt odabaszós szezonja. Bennek meg sok jó. Szerintem az elit körön határán (kívül) sündörgött. Szerinted bévül. Ezzel semmi gond nincs. Te sok Chicago meccset néztél. Én sok Boston meccset. Azon nincs vita, hogy szobra az lesz.

 29. 30

  Vicgeordie

  Asszem az első heti meccsük alatt raktak ki egy statot, ami szerint a tavalyi 5100 yardjából kb 2900 elkapás utáni yard volt, amihez Bennek már nem sok köze volt…

 30. 31

  ahanem

  “ahhoz el kell jutnod a red zoneba és ugyebár azt sem adják ajándékba”

  akkor az idei első általam nézett meccs meg sem történt

 31. 32

  ahanem

  “ahhoz el kell jutnod a red zoneba és ugyebár azt sem adják ajándékba”

  akkor az idei első általam nézett meccs meg sem történt

 32. 33

  bjeela

  :D Na, ott leverték az egész bandát kompletten a szertárossal és a vízhordó fiúval együtt.

 33. 34

  touchdown29

  Vele együtt már 3 pocket QB esett ki hosszabb időre a 2. héten. Nem kell ahhoz futkároznia egy irányítónak, hogy megsérüljön.

Comments are closed.

2014 Powered By Wordpress, Goodnews Theme By Momizat Team