About the author

28 Comments

 1. 1

  Arnold Patsenegger

  Sajnos én is a szerelvényen voltam… Ment is a lecsóba a Survivor. 🤬

 2. 2

  ducksfan

  Dettó. És még egy drága fogadásom is. Eh…🤮

 3. 3

  bjeela

  Nálam a Browns gyalázáson túl a Falcons szívatás volt a forduló meglepetése. Sem Ryan, sem Julio nem volt sehol. Ez űber gáz. A Jags meg simán pariban lehetett volna a Főnökökkel, ha nem esik ki Foles(bár Minshew egész jó volt) és a védelem hozza, amit tud, tehát a Jags védelem is oltári meglepetés. Ahogy a Jets is meglepő módon kikapott a Billstől. A Lions is elakadt az Arizónával szemben, ami szintén meglepő, főleg, hogy három negyeden keresztül égették az ellenfelet. A Bengals is meglepő módon egy pont híján ikszelt a Seahowks-szal, ami szintén nem várt esemény volt. Az meg különösen nem várt csoda, hogy Lamar Jackson szétdobálta a Miamit, még akkor is, ha ellenük rohadtul nem kunszt. Szóval nem, kedves Józsi, nem csak a Browns földbedöngölése volt a forduló elképesztő érthetetlensége. Ja, és végül az is szokatlan, hogy a Vasas egy koszos FG-t tud felmutatni érdemként a Pecc ellen. TB12 nem ember… És fogadjon legközelebb a nehézség.

 4. 4

  Zoltán Debreczeni

  Amikor az MVP racet vezeti:
  Lamardzsekszon és Dak Prescott. Ó :) :)
  Én nem merem bekapcsolni ma az Undisputedet.

 5. 5

  Bélabá a csótány

  A jags most beszopta Foles kulcscsonttörésével.
  Lamar meg persze hogy szétdobálta a dolphinst,mikor meg SE akarták ütni.
  Egy normális védelem ellen nem táncikálhatott volna 6-8 másodperceket a fal mögött.

 6. 6

  RvBalazs

  Julionak sose ment a Vikes ellen, az előző években elég jól levette a pályáról a CB sor (főleg Rhodes) és még Hughes nem is tért vissza.
  Egy meccs alapján nehéz állást foglalni, de a két újjá épített O-lineból azért bőven a Vikes hozott ki többet. De nem szabad emiatt Vikes SB runról beszélni, bőven voltak intő jelek, buta zászlók(11 összesen).
  Mindenesetre volt fantázia a csapatban.
  Viszont a Falcons tényleg nagy csalódás volt tegnap, nem lehet semmit kiemelni, mert minden ugyanolyan gyenge volt. A két TD is már garbage time-ban született. 2 két pontos kísérletek is inkább voltak gyakorló jelleggel, mint pontszerzési céllal (és még azok se jöttek össze)

 7. 7

  Hurrá Torpedó

  Survivor-nál az első héten a biztosokra kell menni.
  Megtettem a Ravenst (vs Miami), és a Cowboys-t (vs Giants). Két bottom 5-re várt csapat ellen, ha nem lesz meg, akkor be is árazzák magukat.
  Az első 2 forduló után majd tisztábban lát az ember, de a Titans elég jól muatott, nem fogadnék kapásból ellenük egy meccsen sem. Ezek után… Mert attól függetlenül tizenvalahány pontot raktam én is a Brownsra…
  A Jets meccs fájt a tippjáték szempontjából, a döntetlen meg annyira nem mert 1 pontot tettem a Cards vonatra, itt nagy mákom lett végül.

 8. 8

  bjeela

  Perszehogypersze, de azért azt a lasztit oda kellett dobni és ez eddig nem volt tipikus Lamarnál. ;) Nem véletlenül mondtam, hogy rohadtul nem kunszt ellenük…

  De ez a Jags – ha végre előkeveredik a tudás a védelemből és Folest összekanalazzák valahogy – simán lehet PO esélyes.

 9. 9

  panthersfan

  én megtettem a tuti Eagles és Seahawks párost, hát izgulhattam, hogy ne kukázzam egyből a szezont :D

 10. 10

  bjeela

  Azé aki a májámi ellen nem csinál tökéletes duplavarrásos, frissenvasalt rétinget, az mennyen kapálni.

 11. 11

  panthersfan

  én azért még mindig nem vagyok biztos abban, hogy az egy hátrapassz volt… a 9-esről engedte el, beleütöttek, és így is a 8-ason esett le.

  mindegy, nem ezen múlt, nem is azon a vicces challenge-en, és még csak nem is a kihagyott FG-n, Newton folyamatosan túldobálta a célpontokat. jó kérdés, hogy mi lett volna, ha az első félidőben, amikor több yardunk volt, mint a Ramsnek, nem szedünk össze 10 pont hátrányt, akkor a 2. félidőben a Rams mit nyújt, így nyugodtan futkározhattak és kontrollálhatták a meccset

 12. 12

  Antal Kovacs

  Valóban jobb csapat az Eagles a Skins-nél, viszont meglepően szoros lett azért a meccs (ahhoz képest ami lehetett volna…)
  De látszott az, ami jól leírja a Reskins-t a Gruden érában: tehetséges a csapat, jó játékosok vannak, és sokra képesek. DE! Az az idióta még mindig nem tud a félidőben változtatni, pedig az lenne az edzősködés alapja, hogy tudsz újítani. Csak rá kellett volna ülni az eredményre.. csak oda kellett volna figyelni, hogy DJax ne tudjon másodszor is tök üres maradni a safety-k mögött… stb.. szóval lehetne itt egy sima PO esély, de ha az edző szerencsétlen, akkor már most felejtsük el…

 13. 14

  Krisztian Fekete

  Ha a védelem jó lenne, ez a Minshaw gyerek is beviheti őket. Ha nem, akkor senki.

 14. 15

  Krisztian Fekete

  Persze. Viszont valahol kulccsonttörést olvastam, szóval kb 6-8 hét Minshaw.

 15. 16

  bjeela

  dejez dzsungeling, nem réting, mégha télleg szépen is van vasalva

 16. 17

  makosteszta

  Seahawks-t én is betettem a Ravens mellé, mert a sorsolásukat böngészve rájöttem, hogy ennék könnyebb ellenfelük nem lesz. Feeling satisfied ;)

 17. 18

  bjeela

  Azé az mijen, hogy az első play második másodpercében már bele is verték a földbe karónak Ryant? Hát csoda, hogy összeszarta magát egy teljes meccsre?

  Mindenesetre ez a Vikes olyan állat volt, hogy ha így folytatják és ezt tudják hozni a legnagyobbak ellen is, akkor ez rohadtul SB aspiráns sztori.

  Amúgy meg egynagytúróst, rohatttul unalmas volt és szomorú… ;)

 18. 19

  Krisztian Fekete

  Rodgersre célzol? :D

 19. 21

  ktms

  Amikor az egyszeri Browns szurkoló azt hiszi, hogy… akkor rájön, hogy…

  Nem sikerült összerakni egy tisztességes gameplant. Azért az mindent elmond, hogy 18 szabálytalanság, mínusz 185 yard… Egy kazal first down-t adtunk és folyamatosan 2&15 – 2&20-akat kellet volna hozni támadásban. Ez még egy gyenge csapat ellen is sok lett volna, de a Titans ráadásul egy kíváló game plannel jött.

  Az amúgy sem acélos OL-ból kiállítják (jogosan!!!) a kezdő LT-t majd a cseréje lesérül, akinek helyére be kell tenni egy a múlt héten a Packers-től hozott guard-ot. Na itt szét is esett minden az offense oldalán. A védelem meg olyan fegyelmezetlen volt, mintha egy ovis csoport szaladgált volna fogalmatlanul folyamatosan a laszti felé.

  Van itt mit rendbe tenni a jövő hétig.

 20. 22

  bjeela

  Őőőőőőőő, izéééééé, khm… tessék?

 21. 23

  Boys

  Én ugyan nem vagyok Browns szurker, de már bocsánat, aki a Browns meccsről az összefoglalót írta, az tuti ziher, hogy nem látta a meccset, max egy rövidebb összefoglalót. Amíg vártam a Boyz meccsre, én pont ezt néztem, mert kíváncsi voltam a nagy hype-ra. A Browns saját magát végezte ki a sok szabálytalansággal ezt nem csak én, hanem a szakkomentátor Tony Romo is így látta), a TItans-nek annyi köze volt az egészhez, hogy mikor már nyilvánvaló volt a Browns töketlensége, akkor a 25. hibát már kihasználták. De egyébként nagyon lapos volt a Titans is. Mayfield meg akkor dobta az Int-eket amikor már rohanni kellett az eredmény után, egyébként a saját támadófala vágta el a playeket. Nem mellesleg a kezdő bal tackle-t, Robinsont még az első félidőben kiállították egy rúgásért.

  Tegnap egyszerűen semmi nem jött össze a Brownsnak, a TItans meg annál azért jobb csapat, hogy egy ilyen estét ne használna ki. Ennyi.

 22. 24

  redbull76

  Azért láttunk már pár évvel ezelőtt olyat, hogy nem zavarta azt a bizonyos illetőt az ilyen sérülés. A meccs legvégén. Week 17

 23. 25

  bjeela

  Most úgy tűnt, hogy ügyes a Minshaw, dejazért a Foles jobb lenne. Viszont a védelem…

 24. 26

  bjeela

  sajnos én is, és a kulccsontörés sok esetben karriereltérítő sérülés…

 25. 27

  Fetyke

  Bevallom, nagyon tartottam előzetesen ettől a mérkőzéstől, sokkal többet vártam a Falconstól. Benne van, hogy rosszul kezd egy csapat egy mérkőzést, mint ahogy tették azt tegnap a sólymok, de azért az nagyon nem jó jel számukra, hogy az első négy drive 7 perce alatt el is dőlt gyakorlatilag a mérkőzés. Próbálkoztak ugyan, és voltak is olyan pillanatok amikor úgy nézett ki, hogy visszakapaszkodhatnak a meccsbe, de akkor ismét jött részükről egy buta hiba (fumble, INT vagy védő szabálytalanság).
  Részünkről öröm, hogy ültek a futójátékaink végre, Cook úgy játszott, mint első éves korában. Csak meg ne sérüljön! Az is nagyon jó, hogy a Packers védelem a tegnapi meccs alapján nem tud felkészülni a Minnesota passzjátékából a vasárnapi csoportrangadó előtt. A legnagyobb dicséretet a secondarynak adom, mert nem csak Juliot vették le tegnap a fiúk, hanem amíg szükség volt rá, addig gyakorlatilag a teljes Falcons, nevek alapján nagyon jó elkapósorát leradírozták tulajdonképpen a pályáról.
  A tegnapi este nagyon szép volt, mondhatni álomszerű kezdésen vagyunk túl, de elszállni valóban nem szabad tőle, bízzunk a hasonló folytatásban!

  ui.: És egyáltalán nem volt unalmas a mérkőzés! :D

 26. 28

  Gergely Angyal

  Nekem a Lions baszkurálta el, de még hogy… :(

Comments are closed.

2014 Powered By Wordpress, Goodnews Theme By Momizat Team