About the author

109 Comments

 1. 1

  Hurrá Torpedó

  Ami hiányzik a cikkből, tulajdonképpen csak az eredmény leírása.
  Oké hogy benne vannak a pontszerzések, es ha vegigolvasod es kozben fejben jegyzetelsz akkor kijon a 10-3, de egy 42-28-as game-nel ezt nem biztos hogy fejben osszerakod a cikk végére. Es nehogy mar strigulazni kelljen olvasas kozben.
  Javasolnek vagy az elejére, vagy a cikk végére egy standard eredmenyjezést
  Packers – Bears 10 – 3 vagy mittudomén.
  Viszont a cikk címébe, és az introba semmiképpen nem irnam bele, hogy aki esetleg felvetelről nezi, az ne fusson bele veletlenul.

 2. 2

  ThySoul

  Volt pozitívuma a találkozónak: most fizettem elő életemben először gamepassre, es a mobil app eddig nagyon bejön. Na de a meccsről: a Bears defense még mindig top, az offense kb kritikán aluli volt (vagy ennyire jó a packers def?) Ha sikerült csóri támadóknak valami, egyből tökön lőtték magukat valami büntetéssel, de ugyanez igaz a sajtfejűekre is.
  Amúgy: a végén, az int előtt nem lett volna jobb döntés lepörgetni az órát két percre, és szusszanni egyet? Ehelyett nekimentek még abban a 10 másodpercben es két incomplete meg egy int lett belőle

 3. 3

  camillo 7777

  Jól leírtátok a meccs fontosabb részeit. Azért inkább szezon nyitón nézzünk ilyen meccset ,mint SB-n. Feleségem Packers szurkoló. Reggelire sajtott ettünk. 😂😂😂

 4. 4

  Zoltán Debreczeni

  Emlékszik valaki a Juve-Milan BL döntőre?

 5. 5

  vabu

  Deja vu érzésed volt? :) Ott “csak” a labda sírt, meg a semleges szurkolók. :)))

 6. 6

  Krisztian Fekete

  Örömteli eredmény, de az előző szezon tendenciái még mindig megvannak.
  A védelem tetszik, alakul ez, még Tremon Williams helyére kéne egy jó corner. Van Pass Rush, Secondary, pofás.
  A támadások meg még mindig a tavalyiak. Rodgers dédelgeti a labdát, és vagy jó passz, vagy sack, vagy kiküldi a cseréknek.
  Allison pl talán nem is kapott labdát.
  De a győzelem a fontos, azt nem kell megmagyarázni.

 7. 7

  bjeela

  Nem tom, mi van ARoddal, de ha ezt így folytatja, akkor 1-2 szezonon belül szénné égeti a róla alkotott képet. Két éve dadog a srác – mármint önmagához képest, mert ez még mindig franchise szint -, ez nem az elit ARod.

 8. 8

  Fetyke

  A meccs kritikán aluli színvonalú volt. Sajnos ez előszezonnak is nagyon gyenge volt, nemhogy szezonnyitónak. A színvonalat leszámítva a többi rendben volt, lehet azt is mondani, hogy a tét mindkét csapatot agyonnyomta kicsit.
  A mérkőzésen rengeteg számomra teljesen érthetetlen dolgot láttam, inkább bele sem kezdek ezek tételes felsorolásába, csak kettőt emelnék ki:
  – Számomra teljesen érthetetlen a mai meccs után, hogy miért cserélte el Howardot Nagy. A futójáték ezzel gyakorlatilag bedöglött a maciknál, és nem nagyon értem, hogy mit fog kezdeni a támadójátékkal ezek után. Trub nem egy Brees, hogy egyedül cipelje a támadósort a hátán, ha nem tehermentesítik akkor összeomlik a játéka. Ma nem tudtak nyomást levenni róla.
  – Nem teljesen értem azt sem, hogy LaFleur mit akar ezekkel az RPO játékokkal és mire számít belőle. Könyörgöm azt nem egy 35 éves, többször lábsérülésen átesett, futásban már egyre rosszabb irányítóra találták ki, hanem mondjuk az L. Jackson féle fiatal csikókra, akik repülnek mint a szél (viszont cserébe passzolásban gyengék). Ráadásul Rodgersre RPO játékokat hívni! tízből nyolcszor passzt fog választani már csak megszokásból is, ezt minden DC tudja róla. Ez nem az ellenfél védelmének megtévesztése, hanem önámítás így Green Bayben.
  A többi is biztosan előjön majd, de egyszerűen véresre dörzsöltem a szememet, annyira nem hittem el amit ma éjjel láttam.

 9. 9

  Krisztian Fekete

  Nem tudom, mi van, de ez tényleg nem egy MVP teljesítmény. Lassú, (önmagához képest) pontatlan. Pedig a fal többnyire jól tart. Néha még meg is főzik a kávét, hogy Aaronnak legyen mit innia a fal mögött. Azt nem látom át, az elkapók mennyire futják pontosan a routokat, és mennyire szakadnak el, miközben Rodgers nézelődik. De a mai NFL-ben erre egyre kevésbé van idő. Remélem, összeáll ez az offense.

 10. 10

  Fetyke

  Én szóltam előre, hogy ez lesz. :) Jövő héten vereség Denverben és a 4. héten a szezonban maradásért fogadtok minket a Soldieren.

 11. 11

  Krisztian Fekete

  Macket megfogta Bakhtiari.

 12. 12

  Krisztian Fekete

  Hja, és King dropja még mindig fáj. Ezt azért ezen a szinten meg kellett volna fogni.

 13. 13

  bjeela

  Kicsit több kávé nem ártana ARodnak, hogy felpörögjön, mert ehhez képest a lajhár egy kapkodó idegbeteg állat.

 14. 14

  Krisztian Fekete

  Én csak egyre álmosabb lettem. :D

 15. 15

  renningan

  Trubbal csak a világ több. Hazai pályán 3 ponttal… ez is csak arra volt jó, hogy vigye a tippemet.

 16. 16

  Krisztian Fekete

  Nem. Jó meccs volt?

 17. 17

  bjeela

  Ne okoskodjunk, ha kérhetem! ;) Ez rohadtul nem volt várható Nagytól. Volt bőven ideje finomítani, felkészíteni a támadókat, ehelyett… Nem részletezem, mindenki látta.

 18. 18

  bjeela

  Folyamatosan lekettőzték, nem Bakthiari vette le a pályáról egyedül.

 19. 19

  Krisztian Fekete

  Látod, ha Rodgersben bízva választasz, jobban bejött volna a tipped. Persze nem miatta.

 20. 20

  Gáspár Bollók

  A két év az egy. Két éve a sérüléséig jól játszott, aztán vége lett a szezonjának (4 vagy 5 meccs után).

 21. 21

  Krisztian Fekete

  Én máshogy láttam. Nem kettőzték, csak átadták.

 22. 22

  bjeela

  Kitűnő! 0:0, a végén tizenegyesekkel. Csak azt nem értem, mit keresett a pályán azon a meccsen Pirlo, Inzaghi, Sevcsenko, Rui Costa, Del Piero, Trezeguet…

 23. 23

  Fetyke

  Azért futó nélkül nehéz lesz beindítani a futójátékot. :) Ráadásul pont az volt tavaly az egyik erősségetek (támadó oldalon az egyetlen :D), hogy Howard futásaival öltétek és uraltátok az órát és lent tartottátok az ellenfél támadósorát.
  Bocs de nem látom, hogy ez idén hogyan fog nálatok megvalósulni…

 24. 24

  bjeela

  “Trub nem egy Brees…” Nahát, neked is feltűnt?

  Amúgy a futójátékunk nem csak Howard miatt volt ilyen pocsék, sokat javult a Packs D, ti is szenvedni fogtok ellene.

 25. 25

  bjeela

  Én csak az elkötelezettségem miatt dobtam rájuk a szavazatomat…

 26. 26

  Fetyke

  11 zsetont bezsákoltam ma éjjel! :D

 27. 27

  bjeela

  OK, ez igaz, de azóta nem találja az MVP formáját.

 28. 28

  Fetyke

  Futás ellen már tavaly is jók voltak. De azért a 15 kísérletből elért 46 nettó yard kritikán aluli teljesítmény bármelyik védelem ellen lássuk be.

 29. 29

  bjeela

  Az RPO-kat senki sem érti, még akkor sem, ha korábban ARod szeretett ilyeneket megfutni, illetve a kinyílt zsebből kifutva mozgásból is szeretett passzolgatni és jól is csinálta. Most ez is kevésbé sikeres nála.

 30. 30

  Csabesz20

  Nekem ez most megérzésre jött, hogy tnni kell Rodgerseket. Egyszerűen a Macik offensében semmi fejlődést nem láttam, míg a szemben álló oldal rengeteget erősödött. Abban meg biztos voltam, hogy a GB összerak 2-3 normális drivetot, amivel meglesz a meccs. A Maciknál meg szuper, hogy beérik a Trub-Robinson tengely, de sajnos túl is van tolva: simán rádobta double coveredbe, jött is az interception.

 31. 31

  Hurrá Torpedó

  Kösz, így gondoltam.

 32. 32

  Krisztian Fekete

  Igen, hiányolom is. Meg lehet, hogy néha a special team játékok is új lendületet tudnának adni. Mi láthatóan ezeket teljesen feladtuk. Iga, legalább már rúgni megtanították a punter gyereket. Mert tavaly az sem ment.

 33. 33

  bjeela

  “átadták” :D szóval lekettőzték.

 34. 34

  Gáspár Bollók

  Konkrétan 23. volt tavaly a GB futás ellen.

 35. 35

  Fetyke

  Nekem az már túl jó is volt. :D

 36. 36

  RvBalazs

  Mint Vikes szurkoló a tenyeredet dörzsölted, hogy csak így tovább O oldalról mindkét félnek ;-)

 37. 37

  bjeela

  Elvileg van futónk, van falunk, amikkel ez megvalósítható lenne és elvileg van egy támadógurunk, aki ezt tökéletesre képes csiszolni, kiváló playbookkal sikerre vinni. Mondom elvileg…

 38. 38

  Krisztian Fekete

  Viszont ha ugyanígy játszik a fal, Cousinst agyonverjük. :D Amiatt talán nem dörzsölte a tenyerét.

 39. 39

  Fetyke

  Mondom, hogy a szememet, nem a tenyeremet. :D Mondjuk nem bánnám, ha ennyi lenne a playbook mindkét csapat részéről idén. :DDD
  De a Green Bay nem téveszt meg, biztos van még pár játékuk, csak azokat úgy gondolták, hogy most nem lövik el, hanem majd csak jövő vasárnap. :) Végül is bejött.

 40. 40

  Krisztian Fekete

  Nem érted, mert nem láttad a bankszámlakivonatukat. :D

 41. 41

  Krisztian Fekete

  Van, aki ért engem! :)

 42. 42

  RvBalazs

  9:6 – Field goal háború a Vikes javára akkor

 43. 43

  Krisztian Fekete

  Én egy pontgazdag meccset tippelek, sok turnoverrel, 2 pontos Green Bay győzelemmel. ;)

 44. 44

  Gáspár Bollók

  Ezen a meccsen a Bears védelem volt erős és támadás gyenge. A GB védelemben fejlődött, de ez a meccsen nem sokat árult el róluk (lesz még erősebb offens játék és gyengébb defense játékuk is). A Macikat viszont lehet, hogy beárazta. Rettentő erős védelem és gyenge támadás.

 45. 45

  bjeela

  Röviden Mack oldalára, ahonnan tulajdonképpen egyedül ő jöhetett letettek két embert, akik zónázva/területet fogva igyekeztek megakadályozni Macket a betöréseknél. Szigorúan véve nem ment neki két ember, hogy földbe döngölje, de ez ettől még kettőzés.

 46. 46

  bjeela

  Ez tavaly sem volt másként, csak akkor még tudtunk futni.

 47. 47

  bjeela

  Látod, ez a gond veled, Józsi, hogy nem értesz a focihoz. :D

  Aqrvaannyukat, ezt nem vártam volna tőlük

 48. 48

  RvBalazs

  Bátor vagy. én kemény 1 zsetont kaptam erre a győzelemre

 49. 49

  bjeela

  Nem aggasztó, akasztó…

 50. 50

  csak ezt ne

  Megéltem már a Patstől pár hasonló kezdést, sokat javulhat a te csapatod is. De ez most valóban nem volt megnyugtató.

 51. 51

  bjeela

  Nem a kezdés zavar, mert tavaly is elcsesztük, de akkor egy győztes meccset engedtünk ki a kezünkből, most meg egy reménytelen meccsen kaptunk ki. Jelentős eltérés…

 52. 52

  Krisztian Fekete

  És van egy 1/2 franchise irányítótok is. Abban az évben draftolva, amikor Mahomes is csak 1/10 volt! Azért ez mutat valamit!

 53. 53

  chester

  De hát ez végig ott volt a cikkben, nem nyúltam hozzá mióta publikáltam. :D

 54. 54

  Zoltán Debreczeni

  Ebből a szezonból csak egy meccs ment le. Új edzővel. Úgyhogy még korai a “fődet rá”. Mondjuk azóta döccen a szekér amióta MMC elhagyta a tökét.

 55. 55

  chester

  A Packers szemszögéből amíg megvan a W, addig nem zavar annyira hogy döcög a szekér. Várható volt, hogy nem hoz azonnali javulást LaFleur, McVay-nek is kellett egy kis idő hogy a Rams offense olyan legyen amilyen. Cserébe ha az ilyen meccseket behúzza a jövőben is az fasza lenne, bár nem tudom fog-e még találkozni ilyen impotens támadósorral a védelem.

 56. 56

  Gáspár Bollók

  na meg a Dallas…utána földbe gyalulták.

 57. 57

  ClayMatthews52

  valaki komolyan gondolta, hogy a Bears veri a Packerst? :o

 58. 58

  makosteszta

  A cikkben meg a kommentek között is sok minden ki lett fejtve, pár megfigyelés még a részemről:
  – Amit a Bears leművel rugók terén eléggé komikus. A 38 yardos kísérletnél a stadion kb úgy tartott vissza a lélegzetét, mintha SB múlna azon a rúgáson, meg kb úgy is ünnepelték, mikor berúgta… majd aztán a kirúgást meg kiküldte az oldalvonalon. :D És akkor mindezt megkoronázandó nem rúgatták 50 yardról. Way to build up confidence…
  – A Packersnek azzal tényleg sürgősen kezdenie kell valamit, hogy ne legyen annyira obvious a play, mert pl az egyértelmű passzszituációknál (3rd and long) már borítékolható volt a sack. Majd látjuk gyengébb frontok ellen mire lesz jó az O-line, de ez most gyenge volt.
  – Az invesztálás a D#-be szépen kifizetődni látszik, mindkét Smith szerzett sacket, Amos intet, úgy tűnik nem kell nekik egy fél szezon, hogy összeálljanak.

 59. 59

  Antal Kovacs

  “Számomra teljesen érthetetlen a mai meccs után, hogy miért cserélte el Howardot Nagy” -ezzel nem lenne gond, számomra az érthetetlen, hogy Montgomery-t miért hanyagolták ennyire.. (nem csak azért mert kezdettem fantasy-ban, de kcist azért is :D ). Elég jól jött ki a tackle-ökből a srác, hozta plusz 1-2 yardokat, jó irányváltásai voltak, de valamiért elfelejtették, amikor felment, akkor is passzoltak, egy középre menő 15 yard-os incomplete-et….

 60. 60

  bjeela

  Én.

 61. 61

  bjeela

  Ugyebár aszondtam, hogy “ha így folytatja”, tehát nem azt, hogy földet rá. A többi stimmel.

 62. 62

  bjeela

  Büszke is vagyok magunkra.

 63. 63

  ClayMatthews52

  elfogult vagy, saját csapatra nem szabad fogadni

 64. 64

  Hurrá Torpedó

  Mobilnézeten is látszik? Reggel azon néztem.
  Aztán persze az is lehet hogy félig még aludtam, és benéztem.
  Vagy a meccs unalmassága a cikk olvasása közben is átjött, és ettől lankadt a figyelmem. :D

 65. 65

  Krisztian Fekete

  Kivéve, ha a Packers! :D

 66. 66

  Gáspár Bollók

  Hiába futott Montgomery 6 futásból 18 yardot, a passzjátékban több fantázia volt (csak meg kell fogni azt a frány labdát, ha már néha Trubinak sikerül odadobnia).

 67. 67

  Krisztian Fekete

  És még ez a gyenge ARod is előrelépés lenne sok csapatnak. :) De azért Traubi sem olyan rossz.

 68. 68

  Krisztian Fekete

  Ez igaz Kingre is.

 69. 69

  ducksfan

  Nekem olyan érzésem volt a meccs alatt, mint az SB alatt: számszakilag szoros, de nem kérdés, ki fog nyerni.
  Úgy tűnik, Lafleur megtalálta McCarthy playbookját, és beleszerelmesedett. ARod meg unott fejjel adogatta át a lasztit, mikor már nagyon unta, párszor megrázta magát és voilá, haladtak a támadók.
  Ha ez alapján a meccs alapján kellene azt mondani, hogy hhurrá, két kreatív, újhullámos edző a HC, és ez milyen fasza lesz ennek a két csapatnak meg a szurkolóinak, akkor elég nagy a baj. Lehet, nem ártana némi rutin is (persze ez elsősorban Nagy kritikája, mert neki már van HC tapasztalata).

  Viszont a két védelem nagyon ott volt a szeren.

 70. 70

  gege963

  Igen. Az ennél jóval szarabb volt, mert itt nyert a sportágban a kedvenc csapatom, ott pedig kikapott. Egyébként jogos, még a büntetőket is gyengén rúgták, talán Schevát és Del Pierot leszámítva.

 71. 71

  bjeela

  Mégiscsak jó döntés volt elengedni Adrian Amost…

  Jó, hogy volt védelmünk, de hogy ez a Nagy Matyi nem egy támadóguru, az tuti. 4. és 10-re nekimenni az ellenfél 33 yardosán a harmadik negyed negyedik percében FG helyett? Noooormáááális? Ezért még az egyetemi fociban is lehülyéznek, pedig ott aztán van egy-két okostojás. Nem rossz ez a Packs D, de annyira nem jó, hogy három ponton tartson egy akármilyen támadóalakulatot. Szörnyű volt nézni, miket művel az offens: kapkodás, átgondolatlan döntések, ragaszkodás egy szar playbookhoz, figyelmetlen/fegyelmezetlen játékosok, etc, etc. Ja, és Trub… 62,1-es rating, 57,8%-os passzpontosság, 5,1 yard/pass előrehaladás… Még jó, hogy csak hetedik körben hoztuk el. Ja, nem…

  Asszem eljött az ideje tankolni és elhozni Tagovailoát, mert ez Trubbal nem fog menni. Ja, mégse, hiszen nincs első körös pikkünk 2038-ig. Ooookos vezetés, üüüüügyes vezetés. Most nézhetem ezeket megint évekig, hogy teszik tönkre a focitörténelem egyik legsikeresebb csapatát. Ismét. 1960 óta rendszeresen. Atökömtelevanezekkel.

  Ja, és hol van Mack? Mert a meccsen nem láttam. Csak tudnám, mit vétettem, hogy így ver engem a sors…

 72. 72

  László

  A Packers D valóban bíztató volt, bár ennél a Bears offense-nél biztos lesznek komolyabb kihívást jelentő feledataik a szezon során.

 73. 73

  bjeela

  Ééééén? Soha! Nem lééééétezik!

 74. 74

  bjeela

  Trub sem rossz? Könyörgöm, aggyá abból a cuccból nekem is!

 75. 75

  Krisztian Fekete

  Ok, nem ment át az iróniám, most én csináltam rosszul. :D

 76. 76

  Fetyke

  Egyszerűen az a baj, hogy még mindig működik az ARod ellen felépített védelmi stratégia és erre nincs válasz Zöldöbölben. Tök egyértelmű, hogy ez így nem fog menni, valamit ki kellene találni. Például szerintem több Play Action játék nektek is jobb lenne az RPO-k helyett.

 77. 77

  acsdav2

  McVaynek semmi idő nem kellett, hogy beindítsa az offenset. Már az első meccsén 46 pontot raktak fel a táblára. Még, ha idővel javulnak is valamit, én nem nagyon várok nagy előrelépést McChartyhoz képest. LaFleur szerintem nem az a szint. Ahogy Nagy se. Mindkettő abból él meg, hogy koordinátorok voltak 2 támadó zseni alatt (McVay és Reid).

 78. 78

  bjeela

  Nem vitatom, szidom is rendesen Nagyot, mert ez az ő sara.

 79. 79

  Gáspár Bollók

  A kettőzés szerintem az, amikor ketten egyszerre próbálják blokkolni. Az atadasnal arra gondolt Krisztián, hogy amikor pozíciót váltott Mack nem mentek vele, hanem a következő falember feladata lett egy az egyben levédekezni.

 80. 80

  acsdav2

  Egész meccset nézve szerintem a Bears D line volt dominánsabb. Az utolsó negyedben fordulhatott a Packers javára ez a mutató, amikor már nagyon pass-heavy volt a Bears offense. De az biztos, hogy a Packers védelme nagyon biztatónak tűnik.

 81. 81

  Fetyke

  A 6 futásból elért 18 yard nem az a teljesítmény amit erőltetni kellett volna. Jordan a liga top10-es futója nem érem, hogy miért gondolta/gondolja bárki is, hogy egy 3. körben draftolt futóval helyettesíteni lehet őt. Értem én, hogy Kamara meg Hunt, de vegyük már figyelembe, hogy ez két futó az elmúlt években a 2. kör után draftolt több tíz RB közül. Egy harmadik körös futó alapból nem kezdő szint, hanem második számú futónak való legalább 1-2 évig. Úgyhogy nagy csodát én ezután sem várnék a helyedben Montgomerytől fantasyban. :)

 82. 82

  Fetyke

  A liga top10-es futójával azért könnyebb is volt…

 83. 83

  csak ezt ne

  Mondhatnánk, hogy nem történt semmi, mindenki ott tart, mint egy évvel ezelőtt. Azonban a tavalyi inkább felvillanyozó vereség volt még a Bearsnek is, ezúttal szerintem még a győztesek is frusztráltak voltak. A Soldier Field nem volt egy nagy hazai pálya ezúttal. Trub nem maradt szinten, hanem kezdő évére emlékeztetően játszott. Örülhet nagyon, hogy csak egy int lett.

  Fegyverzete is finoman szólva hiányosnak tűnt. Ez így kevés lesz.

  Nagy is látványosan szenvedett, a terv elég hamar összeomlott, és működőképes tartalék sem igen lett. Talán ha megtalálja hamarabb a no huddle-t az lehet, hogy segíthetett volna. A konkrét hívásai sem segítették jó néhányszor a csapatot, sőt. Ez nem preseason szagú volt, hanem maga a preseason, amit előadtak. Ára van a pihentetésnek is, az első fordulók simán rámehetnek. Semmi sincs ingyen.

  A Packers is csalódás volt. Rodgers feltűnően kényelmetlenül mozgott és dobált az “új” rendszerben is. A futás sem működött, a győzelmet a védelem hozta, de végig úgy éreztem, hogy jó közepes védelmek, pocsék O-k ellen dominálnak.

  Nyilván lesz még sokkal jobb is mindkét csapat, de ez konkrétan gyalázatos volt, és a szurkolóik számára aggasztó is.

 84. 84

  Ádám Jakab

  Azért ha valaki dicséretet érdemel Packers oldalról a védelmen kivül az pont Scott. A csávó nagyon durva puntokat rúgott,kezd értelme lenni hogy drafton hozták el.

 85. 85

  Gáspár Bollók

  Összességéeben a Bears defense a jobb, de ez csak az első negyedben érződött, mikor sikerült a GB-t annyira hátraszorítaniuk, hogy field goal-t tudtak szerezni. Passzjáték nélkül pedig nehéz nyomást helyezni a QB-ra. Most erre volt lehetőség (45 passz vs 15 futás)

 86. 86

  Krisztian Fekete

  Igen, pont azt írtam, hogy a tavalyihoz képest sokkal jobb. De azt továbbra sem látom benne, hogy pl egy fake punt-nál csinál egy passzt. Vagy esetleg megiramodik, és fut 10 yardot.

  És én a védelmen kívül az 5 sack ellenére megdicsérném a támadó falat is, mert a liga egyik legjobb védőfala ellen állták a sarat.

 87. Pingback: Tramon Williams: Azért tudtuk megverni a Bearst, mert Trubisky az irányítójuk | Fűzővel kifelé!

 88. 87

  acsdav2

  Ami az 5 sack miatt valójában 50 passzkísérlet. Hát igen, rendesen megborult a mérleg, de csak az számít, hogy ezzel a lehetőséggel élni tudtak.

 89. 88

  bjeela

  De mi képesek vagyunk lemondani a legjobbakról is, hogy bizonyítsuk, hogy úgy nem megy. ;)

 90. 89

  Zoltán Debreczeni

  Nono. az 5-11 Bears és 9-7 Dallas ellen volt csak nagy formában.

  https://www.pro-football-reference.com/players/R/RodgAa00/gamelog/2017/

 91. Pingback: Matt Nagy: Nevetséges volt az offense teljesítménye | Fűzővel kifelé!

 92. 90

  Fetyke

  Ha hátrányban van a csapat, akkor mi mást lehetne csinálni, passzolni kell. Én ezért is mondta és mondom is, hogy a Bears idén nem igazán lesz tényező. Amint komolyabb hátrányba kerülnek, máris közel kerülnek a megzuhanáshoz. És azért idén találkoznak még egy két komolyabbnak tűnő támadósorral…

 93. 91

  Gáspár Bollók

  Azért lenne még kiről lemondanotok, még ha Trubival próbáltok kompenzálni is.

 94. 92

  Fetyke

  Jó! Biztosan lesz még ennél jobb mérkőzése is. De azért azt se hagyjuk figyelmen kívül, hogy Davis hatékonyabban futott a mérkőzés alatt. Ráadásul amikor hátrányban játszik egy csapat és szorítani kezd az idő (utolsó negyed), olyan nagyon már nem lehet futtatni a labdát. És én erre is számítok, hogy a Bears idén többet játszik majd hátrányban, és ezt nem hiszem, hogy fogják tudni kezelni.

 95. 93

  Gáspár Bollók

  Hát számszakilag a hátrány nagyon kevés volt. Azért is kellett passzolni, mert a futásnál még azzal is jobban haladtak.

 96. 94

  acsdav2

  Ráadásul tegnap kb. 3 negyedük volt a hátrány ledolgozására, de nem tudtak előre haladni. Ha meg volt egy kis ritmusa a támadásoknak, akkor meg olyan barom döntéseket hoztak, mint a 4&3-nak nem neki menni, illetve 4&10-nek FG távolságban neki menni.

 97. 95

  bjeela

  Én Trubival kezdeném, de a vezetőség még mindig hisz benne. Ennyi agyhalott vallásos idiótát…

 98. 96

  csak ezt ne

  Hát ez a játék nagyon kevés lesz. ilyen teljesítménnyel még a tavalyi mérleg sem elérhető. De nem is várható ennyire ramaty O munka a továbbiakban. All in all ez nagyon nem volt biztató, de persze Rodgers még rátalálhat a régi mesteri játékára, és erre szükség is lenne, mert ez a védelem nem fog egymagában zsinórban meccseket nyerni.

 99. 97

  Antal Kovacs

  “néha” :) amúgy igen, jól fogták a futást mindkét oldalon, de ettől még úgy éreztem időnként, hogy erőltetik a passzt

 100. 99

  Gáspár Bollók

  egy biztató lehet ezen a téren is a Packers szempontjából, hogy a 10. hely környékén rangsorolt Bears O line-t jobban benyomták mint a Macik a kicsit jobb GB O line-t (5-5 sack, 11-7 QB hits)

 101. 100

  Antal Kovacs

  Csodát nem várok tőle, nem is vártam, bár ennél többet azért, de még kidobni sem fogom, nyilván most mindenesetre a pad fog rá várni egy darabig :)

  Lehet hogy a statisztika alapján nem volt jó, de egyik futó sem volt kiemelkedő a meccsen, pedig volt egy Aaron Jones is (13 rush, 39 yards, pont ugyanaz az átlag), akitől szintén sokat vártunk – nem feltétlen a Bears ellen, de általában – és Cohen is csak 49 yardot hozott össze 8 elkapásból. A botrányos Bears offense-ben igazából senki nem volt említésre méltó. És amikor fent volt se nagyon kapott labdát. Szerintem itt Howard se nagyon tudott volna sokkal többet kisajtolni (hihi) magából…

  De ha nem csak a statokat nézzük, akkor jegyezzük meg, hogy volt Montgomery-nek a 6-ból 1-2 olyan futása, ami alapján látszott, hogy igenis van benne potenciál, mondjuk ha nagyobb veszélyt jelent a QB, és nem tömik a boxot:
  “The Iowa State product ran decisively on his few carries despite dealing with stacked fronts, showing off the tackle-breaking acumen that became a signature during his college career. Montgomery also displayed his ability in space on his 27-yard reception(…)”

  Szerinem ha van esze a Bears-nek többet fogják őt használni… ha van…

 102. 101

  ahanem

  legalább egyszer még fognak

 103. 102

  ahanem

  én 4-et, de még arra is bátornak éreztem magam… :D

 104. 103

  ahanem

  inkább nézek egy ilyen meccset, mint egy olyat, ahol bármely csapat fele lesérül

 105. 104

  Antal Kovacs

  Hát van benne valami.. érdekes lesz ez még, de tény hogy az egész offense-ük csalódás volt.

 106. 105

  rowi

  csak 10 perces verzióban láttam, de igazán örömteli, hogy az nfl ott folytatta, ahol februárban abbahagyta. jah, nem…

 107. 106

  Gáspár Bollók

  Pedig elég hasonlatos élmény volt, mint a SB ;)

 108. 107

  Zotya

  Hazai pályás szezonnyitón én is rájuk tippeltem…

Comments are closed.

2014 Powered By Wordpress, Goodnews Theme By Momizat Team