About the author

7 Comments

 1. 1

  wolandrule

  Ez a korrekt, akármilyen játékosok, így kell hozzáállni.

 2. 2

  baglacko

  Nagyon nem tetszik a cikk hangvétele. Oké, ezer sebből vérzik a Miami. Lehet, hogy Parker bust, az is lehet, hogy szar játékos. Az említett játékosok hozzáállásában viszont nem azt kell figyelni, hogy vajon miért nyilatkoznak így. A lényeg, hogy kiállnak a csapatért, akármekkora is a szar.
  “Ha már a pályán nem tudnak mit felmutatni, legalább az interjúszobában villognak.” <-- inkább ezt csinálják, mint amit például a nagy rakás holdoutoló pénzéhes pökhendi tróger. Egy ilyen nyilatkozat legalább pozitív hatást tud gyakorolni a morálra.Mindenesetre tuti, hogy kevésbé destruktív. Nem értem miért zavar titeket :/ L

 3. 3

  Bélabá a csótány

  Engem egyáltalán nem érdekel Palvin Barbi.
  Köszönni se köszönnék neki,nemhogy még megsunáznám.
  Mégegyszer leírom.
  NEM ÉRDEKEL.
  (pedig lenne rá sanszom,TÉNYLEG!)

 4. 4

  camillo 7777

  Szerintem is ,hogy a gesztust kell nézni a játékosoknál, nem egyből a negatívat keresni.

 5. 5

  reszelo.aladar

  Nyilván ismerik a statisztikájukat és tudják, hogy is helyezkednek el a poszjuk ranglétráján. Tudják pontosan, hogy mennyire könnyen találhatják magukat körön kívül és mennyien állnak sorba a helyükre. Ennyi a minimum, hogy kiállnak a csapatukért.
  Amúgy meg valakire kimonadni, hogy #Bust , csak akkor áll meg, ha legalább két csapatnál, két külön edzővel is megbukott. Láuunk már játékosokat, akik új csapatban/új edzővel/új sémával szárnyalni kezdtek. Akikért első kört adnak, azokba csak szorult némi tehetség.

 6. 6

  László Varga

  A szavukat (aláírásukat) adták! A minőségük irreleváns.

 7. 7

  Syzchmenev

  Hát meg azt azért tegyük hozzá hogy mindketten WR-ek,akik csak akkor tudnak letenni valamit az asztalra ha dobnak feléjük használható labdákat.Ez még a Tannehill/Bortles érában elő is fordult mindkettejükkel,most viszont teljesen más a felállás.Talán majd most Rosennel :)

Comments are closed.

2014 Powered By Wordpress, Goodnews Theme By Momizat Team