About the author

50 Comments

 1. 1

  ThySoul

  Csóró Rosen karrierjét jól szétkúrták. Cardinals, egy év után elpasszolják a liga történetének top5 legsz@rabb (ha egyenesen nem az első) csapatához, valszeg itt se fog semmi jót összehozni, és vége is a pályafutásának kb

 2. 2

  chester

  14-2

 3. 3

  Vicgeordie

  Ugyan, ez csak BB újabb mesterterve, hogy a szezon végén leigazolja egy hetedik körös kompenzációs pickért és két zsák krumpliért cserébe, majd HOF irányítót farag belőle :)

 4. 4

  Csongor Szíjjártó

  Igaz, viszont ahogy eddig Murray játszik, azt hiszem a Cards jó döntést hozott, még ha ezzel csóri Rosennel jól ki is csesztek.

 5. 5

  Bélabá a csótány

  Ezt miből számoltad ki?
  Jelenleg full meddő a játéka.
  657 yard, 2TD/1INT, 94 passzkisérlet 57.4% Pct.
  1 vereség,1 döntetlen.
  Eközben Minshew: 692 yard, 5TD/1INT, 88 passzkisérlet 73.9% Pct.
  1 vereség, 1 győzelem.

 6. 6

  Szilárd Süveges

  szerencsere nincs Stidham hype, igy csondben fejlodhet, de en mar felultem erre a nem letezo vagonra :)

 7. 7

  Szilárd Süveges

  kozte egy pats bukta a Gillette-ben? meg ha forditva lenne talan.
  de azert erzem az ironiat a 4 karakteredben :D

 8. 8

  Bélabá a csótány

  Nem,nem láttam a meccseit,mivel nem látok ki a fal mögül.

 9. 9

  acsdav2

  1. Miért maradt el a szokásos “Ezt miből számolta ki videó?” :D
  2. Minshew valóban egy üde színfolt, mindazon által nem értem, hogy az ő kicsivel jobb teljesítménye miért is jelenti azt, hogy a Cards rossz döntést hozott azzal, hogy Rosent Murrayre cserélte.

 10. 10

  csak ezt ne

  Minshew is real. Tegnap volt egy csomó további jó passza is, amit droppoltak. Kimondottan ügyes. Sokkal jobban és érettebben játszott, mint Mariota, akkor ment lábon amikor kellett, időben és pontosan engedte el a passzokat, nem zavarták a körülmények és a célpontok bénázásai sem. Komoly irányító lehet belőle, számomra nem kérdéses. Az külön nagyon fájt, hogy Vrabel borzalmasan hívott, mellette még Marrone is zseniális edzőnek tűnt. Hihetetlen amit a Titans művelt tegnap.

 11. 11

  csak ezt ne

  Megkapja a lehetőséget hamar, (igaz ez a lehetőség arra, hogy jó sokszor megtalálja a kisvakond nadrágját minden vasárnap) … Fitzpatrick közben csendben zokog, 5,5 misiért a padról nézhet egy ilyen összeszedett O-t munka közben…Botrány.

 12. 12

  Walter Mitty

  Négy nappal ezelőtt:

  “Brian Flores:- Még Fitzpatrick a kezdő.
  FK!: – Már nem Fitzpatrick a kezdő.”

  Azt hiszem, ezzel most tisztázódtak az erőviszonyok.

 13. 13

  Csongor Szíjjártó

  Na ja, de azért az a passzhatékonyság pl nem néz ki olyan jól :)
  A bénázást pl arra értem, hogy háromszor voltunk red zoneban legutóbb, pár yardnyira az endzonetól, ebből lett 3 FG… Kingsbury maga nyilatkozta, hogy túl gyáván hívta a playeket illetve sokszor elszúrta. De ő is rookie, bele fog jönni.
  Na meg nézd meg mindkét meccs első 3 negyedét, eddig TD-t kizárólag a negyedik negyedekben sikerült csinálni.
  Mindezektől függetlenül még egyszer mondom, én nagy potenciált látok Murrayben és fenntartom, hogy jó cserét csináltunk, amikor elküldtük Rosent.

 14. 14

  csak ezt ne

  Így van ez eldőlt, “tisztázódott” biztos sok szurkoló el is kíséri a csapatot Texasba. A buszon meg végig megy a nóta ezerrel: Reszkess Dallas, és add meg magad!

 15. 15

  Walter Mitty

  (a megjegyzésemet a felsoroltakra értettem.)

 16. 16

  csak ezt ne

  Én meg csak kínomban próbálok humorizálni, miközben tragikus az egész. Főleg Rosen szempontjából.

 17. 17

  acsdav2

  Ahogy látom, akkor egyetértünk mindenben! :) Az utolsó mondatodhoz még annyit, hogy talán érdemes lett volna még megtartani Rosent, hátha egy-két meccsre be kell ugrania és ha van egy-kis fejlődés (ami már Kingsbury miatt meg kell, hogy történjen), akkor jobb értéket lehetett volna kapni érte.

 18. 18

  acsdav2

  Hát a figyelmesebb nézők már kiszúrhatták, hogy Stidhamben van lehetőség. :)

 19. 19

  bjeela

  Szerintem inkább menj ki a Lummus Park Beach-re az Ocean Drive-on és felejtsd el ezt az egészet. Mellesleg ott találod a többi Dolphins drukkert is…

 20. 20

  acsdav2

  1. A srác eleve nem franchise QB tehetség. Volt egy nagyon jól felépített hype köré, amit sokan bevettek, de be kell látni, hogy egy jó csere irányító a benne rejlő maximum.
  2. Valóban peches azzal, hogy Miamiba került. Én a Dolphinsra rendkívül haragszom, mert az oké, hogy tankolni szeretnének, de akkor minek cserélnek érte. Ha mégis akartak volna rá építeni, akkor miért adják el alóla a csapatot. Értem én, hogy ez üzlet és Rosennek vállalta a feltételeket, amikor a draftra jelentkezett, de ennyire embertelennek lenni az brutális jellemtelenségre vall.

 21. 21

  M Doppelspeiche 405

  Hihetetlen a sztorija, ö az uj Brady.

 22. 22

  bjeela

  Az a fal, ami elvileg védte Mariotát 9(kilenc bazmeg!!!) sacket engedett és összesen 14 QB hitset. Nem csodálom, hogy Mariota ilyen szar volt, egy átlag ember összekakálta volna magát abban a zsebben. Hozzájuk képest a Jags O fala szépen megvédte Minshew-et(0 sack, 2 QB hits), szóval neki sokkal könnyebb volt.

 23. 23

  csak ezt ne

  A többi Dolphins drukker. Na ez is fájt. :-)) Már Dolphins drukker IS lettem.

 24. 24

  csak ezt ne

  Bőven lehet, hogy igazad van. Én ugyan láttam benne fantáziát, de csak a UCLA meccsek alapján. Az NFL-ben eddig esélyt sem kapott, úgyhogy nem tudjuk valójában mire lenne képes.

 25. 25

  bjeela

  Te mondtad a miami kapcsán hogy “kínomban”… ;)

 26. 26

  bjeela

  Szerintem Fitzpatrick inkább megkönnyebbülve tele pofával röhög, hogy nem neki kell égetnie magát ezekkel.

 27. 27

  Szilárd Süveges

  csak csondesen nehogy mas is kiszurja :D

 28. 28

  pritek

  En veled vagyok pajtas! Teszed neki!
  Pfejj ezt a szoporollert.
  https://twitter.com/nfl_memes/status/1168189947981045760

 29. 29

  renningan

  Ha tudnék Photoshopolni, ezt megörökíteném egy mémmel :D

  (amúgy mi is azt írtuk, hogy Flores szerint Fitz a kezdő, de a Miami Herald azt írta, hogy nem, és mi nekik hittünk :D )

 30. 30

  Csongor Szíjjártó

  Láttad is a Cards meccseit vagy csak statisztikázol? Az offense bénázása főleg Kingsbury sara (maga mondta), az általad említett statok csalókák. Főleg a playhívásokkal vannak gondok, na meg fos az O-line, mint mindig. Murrayben már most sokkal több látszik mint az egész tavalyi szezon alatt Rosenben. Ez van.
  Ha már Minshew összehasonlítás, ott milyen a fal? Mert nagyon nem mindegy azért :)

 31. 31

  Krisztian Fekete

  És nem őt verik közben agyon.

 32. 32

  Krisztian Fekete

  Még az év újonca is lehet.

 33. 33

  Krisztian Fekete

  Én veled értek egyet.

 34. 34

  acsdav2

  1. Miért lenne bénázás az offense teljesítménye?
  2. Nem tudom, hogy melyik statisztika csalóka. Aki 2 meccs alatt 650+ yard fölé jut annak nem igen kell már magyarázkodnia. Az egyedül ami kirívóan gyenge az a red zone-beli hatékonyság. Azon javítani kell, de amúgy eddig teljesen okés a Cardinals és Murray.
  3. A Jags fala futáshoz nem tud blokkolni, örülnek ha nem negatív yardos a futás. A passznál elviselhető, bár inkább Minshew javítja fel.

 35. 35

  Bélabá a csótány

  1.Csak
  2.Nem a döntésről volt szó.”Jelenleg full meddő a játéka.”
  Hatékony 657 yardból 2 TD?Nem.

 36. 36

  acsdav2

  Lehet én látom rosszul a dolgokat, de a Szijjártó Csongornak válaszoltál, aki a kommentjében mindössze arról írt, hogy az eddigiek alapján jó döntésnek tűnik a Murray-Rosen csere. :) Ezt szerintem a gyenge red zone-beli teljesítmény se cáfolja. :)

 37. 37

  csak ezt ne

  Csak egy ostoba edző, béna QB-ját lehet 14-szer megütni. Az utolsó (!) drive során már egész jól elengedte időben a labdát. Vagy egészen különlegeset kell varázsolni a D falnak. Ilyen most azért nem volt.

 38. 38

  Bélabá a csótány

  Pontra játszák a focit.
  Feltesz elég pontot?
  Nem.
  Szóval jelen pillanatban ugyanott vannak,mint Rosennel.

 39. 39

  ahanem

  “még akkor is ha szar volt a fal”

  az a fal nem szar volt, hanem képzeletbeli

 40. 40

  ahanem

  Az nem gond, mert ő sem.

 41. 41

  acsdav2

  1.És ezt miből számoltad ki? Te valami matematikus vagy? :D
  2. Hogy tartanának már ugyanott? Rosennel 15,7 pontot átlagoltak. Murray-vel már most 22-nél tartanak és bőven benne van a fejlődés lehetősége. Illetve azt se feledd, hogy a Lions védelme a Chargerst, hogy parkolópályára tette a 10 engedett ponttal. A Ravens D valós erejét pedig a Chiefs ellen láthatjuk meg, de szerintem nem kockáztatok nagyot, ha átlagosnál jobbnak nevezzük.

 42. 42

  acsdav2

  Annyira nem értem azokat a hangokat, akik szerint esélyt sem kapott. Brady tudod, hogy indult a Michiganen? 7. a depth charton és 3 passzkísérlet edzésenként….. A történetét innentől kezdve gondolom ismered. És azt akarod mondani, hogy aki 13 mérkőzésen kezdő volt az NFL-ben az nem kapott lehetőséget? Ráadásul az se mondható el, hogy világtalan gyengék voltak a társai. Fitzgerald,Kirk,Johson mind olyan név, akivel meg lehetett volna mutatni a tehetségét még akkor is ha szar volt a fal és az OC.

 43. 43

  acsdav2

  Ahogy a Jetsnél vagy a Billsnél. Darnold és Allen is meg tudta mutatni, hogy miért volt érdemes őket első körben draftolni.

 44. 44

  ahanem

  nincsenek adataim arról, hogy átlagosan mennyi ideje volt Rosennek passzolni mielőtt odaért a nyomás az ellenféltől, de biztos vagyok benne, hogy jóval kevesebb ideje volt, mint bármely másik rookienak. Tavaly a sérülések után a Cards támadófala a támadófalak közt olyan volt, mint most a Dolphins teljesítménye az NFL csapatokhoz képest.

 45. 45

  ducksfan

  Mennyivel jobban járna minden csapat (kivéve Pats), ha a srácokra hallgatnának :D

 46. 46

  bjeela

  Szerinted miért röhög annyira?

 47. 47

  Walter Mitty

  Én évek óta ezen csodálkozom! Az NFL állítólag üzlet, nagy üzlet, százmilliós üzlet. Drafton és ehhez hasonlókon oltári pénzek múlnak, egyebekről (dicsőség, stb.) nem is beszélve. Magyar oldalakon, illetve fórumaikon rendszeresen megírják, hogy melyik jó a játékos, melyik nem, kit felesleges draftolni (“Seahawks-sapka”), vagy kit kellett volna. Elég lenne a menedzsereknek ezeket elolvasni. Fogalmam sincs, miért nem élnek a kínálkozó lehetőséggel.

 48. 48

  acsdav2

  Ha nincsenek adataid, akkor, hogy lehetsz biztos benne, hogy bármelyik rookienál jóval kevesebb ideje volt?

 49. 49

  ahanem

  úgy, hogy nem vagyok előfizetve a PFF-re, de mondjuk olvasni tudok, meg láttam pár meccset, ami ezt mondatja velem

  https://www.pff.com/news/pro-2018-nfl-offensive-line-rankings-all-32-teams-units-after-week-17
  https://www.footballoutsiders.com/stats/ol/2018
  Adjusted sack rate%-ot ajánlom figyelmedbe. Illetve a tényt, hogy Rosen nem egy olyan mobilis irányító, mint Allen, így a “belefutok a sackbe” nála jóval kisebb arányban játszik.

 50. 50

  acsdav2

  1.Viszont a sack elől jóval többször mozog el Allen, ha jön a nyomás (amellett persze, hogy ő maga is belerohan) tehát kiegyenlíti ezt a dolgot.
  2. Összefoglalva: felesleges vitázni azon, hogy Rosen körülményei akkora mértékben voltak-e rosszabbak, amennyivel rosszabb teljesítményt nyújtott vagy sem. Az ilyet nem lehet pontosan meghatározni.
  3. Egyet tudunk biztosan. Volt három irányító, akik nem kerültek jó csapatokba. Nem volt nagy különbség a győzelmek számában (3-4-5), mégis a szezon végén kettőről azt gondolta a csapat, hogy mutatott annyit, hogy érdemes rá építeni, a 3.-ról pedig azt, hogy nem. Illetve az is elég beszédes, hogy nem tudta lenyomni Fitzpatricket az edzőtáborban és semmivel nem játszott eddig jobban nála, amikor becserélték.

Comments are closed.

2014 Powered By Wordpress, Goodnews Theme By Momizat Team