About the author

9 Comments

 1. 1

  Fetyke

  Dani! Én értem amit mondasz, és szerintem is sokszor bevállalósnak kell lenni egy edzőnek, de ezek a statok így nagyon egyoldalúak. Nem elég azt megnézni, hogy Wilson hogyan oldja meg a negyedik szituációkat. Ez a cikk is akkor lenne teljes, ha tartalmazná azt, hogy a Ravens az utóbbi években milyen hatékonysággal védekezte ki a negyedik szituációkat. A kettőt együtt kell nézni ahhoz, hogy megfelelő helyzetképet kapjunk.
  Tudom, régi vesszőparipám, de például ellenünk nem biztos, hogy annyira érdemes rizikózni (kivéve a Patsnek), mikor szerintem (ránézésre) a negyedik szituációk jóval kevesebb mint felét engedjük megcsinálni. A héten nekiment ellenünk a Lions, rajtavesztett. A múlt héten nekimentetek ti is még az első félidőben, és ti is sokat buktatok rajta. Szóval az általános statok nem mindig mondják el a teljes valót, az ördög sokszor a részletekben bújik meg. :)

 2. 2

  katonadani

  Ravens defense vs 4th down és max 5 yard to go:
  Idén: futással 1/2, passzal 1/1 sikeres negyedik kísérlet
  2016 óta: futással 15/22 (68%), passzal 11/16 sikeres (69%)

 3. 3

  katonadani

  az NFL átlag pedig 66% és 52%, tehát a Ravens ellen még könnyebb is, mint mások ellen :)

 4. 4

  bjeela

  Igazad van, Dani, de azt is meg kell érteni, hogy Carroll még a régi iskola neveltje, ahol még abban reménykedtek, hogy majd a védelem megoldja, és ebben a Seahawksnál egy jelentős ideig volt is bőven precedens. Sajnos ma már nincs, de Carroll idős ember és kicsit szenilis, illetve szeret a múltban élni. Ezzel a tévképzettel igazán nem tűnik ki a többi HC elmebetegségei közül…

 5. 5

  Fetyke

  Na látod! Így már mennyire igazad van még inkább! :D
  Mondtam, hogy ezt nem szabad kihagyni! :)

 6. 6

  reszelo.aladar

  Egy nyilatkozat után még inkább meglepő lesz, ha mégis a támadók maradnak a pályán. Amúgy az NFC döntőben a Packers ellen egy trükkös FG-t csináltak, aminek TD, a meccsnek meg SB utazás lett a vége.

 7. 7

  Attila

  mondjuk mikor szedjenek elő egy trükkös játékot ha nem ilyen szituban? sose értettem

 8. 8

  Megawatt Szvetozár

  De hiszen pont azt csinálták. Mindenki azt várta, hogy egy bizonytalan rúgóval, zuhogó esőben, inkább rámennek a negyedikre. Erre jött a trükkös játék és ravaszul mellérúgták 50+ yardról. Erre senki sem számított! :)

 9. Pingback: Mike Zimmer: Az, hogy 4&1-re nem puntoltam, életem leghülyébb döntése volt | Fűzővel kifelé!

Comments are closed.

2014 Powered By Wordpress, Goodnews Theme By Momizat Team