Connect with us

Hír

Belichick már megint kihasznált egy kiskaput a szabálykönyvben

A Patriots nagyon simán megverte a Jetset hétfő éjjel, azonban aki nem aludt be korán, annak Bill Belichick felhívta a figyelmét egy kiskapura a szabálykönyvben.

A Pats 33-0-ra vezetett a negyedik negyedben, és épp puntolni készült, azonban direkt benyelt egy delay of game büntetést, amit a Jets nem kért, erre az óra újra elindult. Ezt követően false start büntetést követett el a csapat, amit ismét nem kért a Jets, majd ismét elindult az óra, és végül tényleg elrúgta a labdát a Patriots, ezzel összesen 1 perc 22 másodpercet lepörgetve az órából.

A támadóóra célja pont az, hogy ne lehessen 40 másodpercnél többet égetni az órából két játék közt, azonban Belichick jót röhögve ezen a kiskapun, mégis megtette. A meccs után pedig elismerte, hogy ezt a szabályoknak nem lenne szabad engedniük.

Így épül fel a szabálykönyv. Elég sok időt elégethetünk anélkül, hogy bármit is csinálnánk. Ez egy kiskapu, amit valószínűleg be fognak zárni, és valószínűleg be is kellene zárni, de jelenleg tárva nyitva áll

– mondta Belichick, írja a PFT.

Most épp egyáltalán nem számított, mert alaposan elverte a Patriots a Jetset, de Belichicknek igaza van, hogy ez így nincs jól. Lehet épp Belichick akarja, hogy beszüntessék ezt a kiskaput, és most primetime meccsen próbálta demonstrálni a szabálykönyv hibáját.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!