About the author

5 Comments

 1. 1

  GN

  Valaki valamit sajnos nagyon rosszul csinál a Falcons háza táján. A csapatban vannak jó játékosok, de együtt mint csapat nagyon nem jól muzsikálnak. Vagy vérfrissítés kellene vagy feljebb jobb “mestert” bevonni az irányításba… hát reméljük lesz ez még jobb is! ;) Rise Up! Go Falcons! :)

 2. 2

  pritek

  Nem mindig eshet le a draftrol a lotto otos.

 3. 3

  Fetyke

  Hát nem csak a védelemmel van gond a sólymoknál. Azért az, hogy egy Freeman majdnem kétszer annyi próbálkozásból 2 yarddal kevesebbet futott eddig mint a Vikes cserefutója elég nevetséges. Nem is lenne ezzel semmi baj, hogy ha legalább a passzjáték menne. De Ryan idén gyenge teljesítményt nyújt, az eddig dobott 7 INT pedig már majdnem egy egész szezonra is elég lenne. Nem véletlenül mondtátok többen is az FK-ból, hogy Atlantában valami nagyon nem stimmel…
  Persze a sorsolásuk nagyon nehéz volt az elején (csupa simán veszthető mérkőzéssel), és én is jeleztem, hogy erre rámehet akár a szezon is, de erre a vállalhatatlan teljesítményre és szezonkezdetre álmomban sem gondoltam.

 4. 4

  László

  Pedig TE játékban annyira nem is rossz az Atlanta, TOP5-ben vannak elkapások számában és elkapott yardokban is ha csak a TE-ket nézzük.

 5. 5

  csak ezt ne

  Ráadásul most egy olyan O ellen sikerült ezt a 46 pontot benyelni, ahol a támadó guruk gyöngye nagyon bonyolultan hív, zseniálisan, lekövethetetlenül. Elsőre mindig futás, minden ötödikre play action, másodikra ha 5-nél kevesebb maradt mindig futás és igen kb minden ötödikre play action, ha több marad mint 5 yard, akkor passz, de mindig. Ebből néha azért menekülő futás lesz nevezzük ezt is play actionnek. Egy drive kivételével, amikor két labdabirtoklási előnye volt a Texansnak (mert a többiben nem volt ilyen), végig ez ment. Abban az egy drive-ban mindig passzolhatott elsőre is Watson, ha jól emlékszem nem is volt 3. down egy se, ripsz-ropsz végigmentek. Szóval kevés kiszámíthatóbb van, mint a Texans O, és ez ellen ennyire becsődölni fájdalmas valóban.

  A futás nem megy egyáltalán, óriási hiba volt Colemant elengedni, TE játék elenyésző, de még a három jó wr-t se tudja többnyire Ryan megdobni éles helyzetekben, mert a yardjai felét már rendre garbage time-ban gyűjti be.

  Ez így megint egy kuka idény lesz.

Comments are closed.

2014 Powered By Wordpress, Goodnews Theme By Momizat Team