Connect with us

Hír

Insider infók vasárnapra

Vasárnap sok kis pletyka, információ morzsa érkezik az insiderektől, ezeket gyűjtöttük most össze.

Kezdjük Adam Schefterrel. Az ESPN insidere arról számol be, hogy AJ Green minden bizonnyal nem tér vissza az október 29-i trade határidő előtt, így ha esetleg összejönne egy trade, akkor már nem látnánk a Bengalsban az elkapót. Az érintettek – Zac Taylor főedző és maga az elkapó – is lelőtte egyébként a trade pletykákat. Megtudtuk azt is, hogy a Rams először a kiváló guard Joel Bitoniót szerette volna megszerezni a Brownstól, amivel nagyban megerősítette volna a támadófalát. Ez az ajánlat indította be egyébként az eseményeket múlt héten.

Emellett azt is megtudtuk tőle, hogy az Eagles egy első- és egy második körös picket ajánlott Jalen Ramsey-ért, és sokáig azt hitték Rosemanék, az övék lesz a nyerő ajánlat. Aztán persze közbeszólt a Rams, az Eagles pedig ennyit nem akart megadni a cornerbackért. A Jaguars tulajánál, Shad Khannál egyébként az volt az utolsó csepp a pohárban, hogy Ramsey nem játszott a legutóbbi meccsen. A cornerback pedig megígérte a Ramsnek, hogy nem fog holdoutolni, ha nem sikerül megegyezni a holtszezonban egy új szerződésről. Ha viszont 2021-ig nem születik megállapodás és a franchise taget használja a Rams, akkor számíthat a csapat holdoutra.

Schefter azt is mondja, Patrick Mahomes akár 3 héten belül is visszatérhet.

Ian Rapoport Patrick Mahomes állapotával kapcsolatban 3-5 hetes kihagyást prognosztizált – utóbbi esetben ugyebár a bye week után térne vissza a Chiefs irányítója. Az NFL Network insidere ezen felül arról számol be, hogy Stephen Jones nem bírja túlzottan a szezon közbeni edzőváltásokat, így Jason Garrett munkája biztonságban van. Dan Quinn főedző állása viszont veszélyben van, és ugyan a bye week nem szoros határidő, Arthur Blank tulajdonos hétről hétre monitorozza a helyzetet.

Jason La Canfora közben azt dobta be, hogy a 49ers aktív lesz a trade határidő körül és elsősorban elkapót szeretne. Az opciók közt AJ Green, Emmanuel Sanders, Mohamed Sanu, Taylor Gabriel vagy Devante Parker lehet. A CBS insiderétől azt is megtudtuk, hogy Nick Caseiro továbbra is Houstonba tart a szezon után. Még egy morzsa La Canforától: sokan úgy gondolják a ligában, hogy a trade határidő után valaki leigazolja majd Antonio Brownt.

Ha már AB, Chris Mortensen azt írja, hogy előtúrtak SMS-eket, amelyekben az elkapó a Raiders tulajának, Mark Davisnek írja, hogy vágják ki, ez pedig azt jelentheti, hogy sokkal nehezebb lesz visszaszereznie a pénzét az elkapónak, amiért kereseteket nyújtott be.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!