About the author

22 Comments

 1. 1

  Buják

  Go Pack Go :) :)

 2. 2

  szcsaba95

  Én pontosan ezt a szoros meccset vártam a SNF-on, annak ellenére, hogy sokan kicsit leírták Mahomes kiesése miatt a Chiefst. Szinte hibátlanul összerakott az a csapat, annyire nem érzik meg Mahomes hiányát, persze nem kérdés, hogy ki a jobb irányító Moore és Mahomes között.

  Ezt a meccset tartottam az első valódi erőfelmérőnek a Packersnek, és igazából pozitív lett a vége, szóval kezd egyre erőteljesebben lankadni a pesszimizmusom. Ha a 12. héten a 49ers ellen sikerül egy jó meccset összehozni, akkor onnantól fogom tudni 100%-osan azt mondani, hogy ez a Packers valóban SB contender, addig csak simán örülök, hogy az előző évek zuhanása után végre van egy király csapat Green Bayben.

 3. 3

  Gáspár Bollók

  A Chiefs egy remekül összerakott csapat. Nem kényszerítették Moore-t semmi vállalhatatlanba, de Mahomes-szal ott lett volna az a kis plusz, ami talán még szorosabbá teszi a meccset. Fantasztikus volt, ahogy Andy Ried keverte a kártáykat. Ha a Chiefs védelme is tudja hozni az előző két meccs színvonalát, akkor durva versenyfutás lesz a Pats és Chiefs között az AFC-ban.
  A packersnek pedig a következő értékmérő tényleg a 49ers lesz, de azért még a csoporton belüli eredményekre is oda kell figyelni, mert mindenki (kivéve a Bears) folyamatosan hozza a kötelezőket, így valószínűleg az utolsó három csoporton belüli rangadó dönti el a végső sorrendet.

 4. 4

  LG

  A SNF-hoz hozzászólva, azért a Chiefs utolsó puntja elég jól sikerült, a visszahordó nem fogta meg a labdát, így Rodgersék a 2 yardosról jöhettek. Bízva saját védelmében – akik elég jól muzsikáltak az este – félig érhető lenne a döntés Ried részéről 5:13-al a vége előtt, de 7 pontos hátrányban a félpályáról, ahonnan 3 yardot kellett volna megtenniük, hogy mehessenek tovább (úgy, hogy azért Damien Williams a pár yardos futásokat nagyjából hozta), elég fura döntés volt. A Packers ügyesen kihozta a labdát, utána meg hozva a first downokat simán lepörgette az órát :)

  A Packers offense tényleg nagyon szépen muzsikál, csak így tovább! Ha működik a rendszer, akkor Jones joggal fog bankot rabolni a szezon után. Kicsit sajnálom, hogy a nagy összecsapás (ARod-Mahomes) elmaradt, de körömrágós volt ez anélkül is. A 49ers ellenit már nagyon várom :D

 5. 5

  ClayMatthews52

  Nem számítottam ilyen kemény Chiefsre, a labda mindkét oldalán jól teljesítettek. A védelem folyamatosan nyomás alatt tartotta Rodgerst, az elkapókat nagyon jól levédekezték, volt, hogy 8 (!) másodpercig volt ARod kezében a labda, mikor sackelték… A két Packers futó elképesztőt ment, Williamst most sajnálom, hogy Jones viszi el a show-t, mert a fél meccset ő játszotta végig és nagyon jól nyomta. Matt Moore meg Alex Smith reinkarnációja a nyugdíjból visszatérve.

 6. 6

  Skyfire

  Azért látszik hogy Reid az MVP még mindig és ő a legjobb irányító edző…persze a támadó sor bitang erős de nagyon egyben van a séma. A védelem viszont nagyon messze van még 1 superbowl tól szerintem, könnyen benyelnek nagyon nagy játékokat

 7. 7

  Krisztian Fekete

  Jó, de az sem mindegy, hogy kiktől nyelnek be nagy játékokat. Azért Rodgerstől egyrészt nem szégyen, másrészt pedig így is megszorongatták. Kevésbé jó irányítók, kevésbé jó offenzek meg fognak szenvedni a Kanzasszal.

 8. 8

  katonadani

  Eagleshoz: ertem en hogy eros a keret meg a vezetes meg minden, de ebbol mi latszott eddig idén? Semmi :D

 9. 9

  Vicgeordie

  A meccsenkénti engedett yardátlaguk 377 yard, aminél csak 8 rosszabb van a ligában :) (persze ha onnan nézzük, hogy az elvileg jó Packers D is majdnem pontosan ugyanennyit átlagol, akkor nem vészes, de semmiképpen sem a vitrinbe való stat)

 10. 10

  bjeela

  Hát ezaz! Itt a védelmek kapituláltak a zseniális támadóguruk előtt. Bár csak a felét tudná Nagy annak, amit a vén rozmár…

 11. 11

  István_Szamos

  A Colts-ból Darius Leonard-nak meglett a 200 tackle-je, ehhez 19 hét kellet neki összesen, ez új NFL rekord.

 12. 12

  Krisztian Fekete

  Értem én, hogy nem mindegy, hogy hány yardot enged egy csapat egy meccsen, de azért az sem mindegy, hogy abból hány pont keletkezik. Mert haladhat egy csapat 4-500 yardokat is egy meccsen, ha a red-zone-ban lefagy, és csak mezőnygólok kerülnek fel a táblára, és a másik oldalon meg feleannyiból kétszer annyi pont összejön.

 13. 13

  Lolka

  Olvastam kommenteket, hogy direkt rúgta fejbe Watsont a védő. Eléggé ilyen Watson örültnek kell lenni, hogy beleláss ilyeneket de így sokadszorra megnézve kezdem belelátni én is :D

 14. 14

  Vicgeordie

  Persze, abszolút adom a hajlik, de nem törik defense-eket :) (2-3 éve a Patriots D is pont ilyen volt).

  A KC-nek az a peche sztem, hogy a playoffban nagyon hasonló erősségű offensek fognak szembe jönni, mint ez a Rodgers vezette…

 15. 15

  Krisztian Fekete

  Az mondjuk a legtöbb csapatnak pech, hogy a rájátszásban erős csapatok jönnek szembe! :)

 16. 16

  Fetyke

  Igazán kikaphatott volna már végre a Packers…

 17. 17

  Fetyke

  Igazán kikaphatott volna már végre a Packers…

 18. 18

  csak ezt ne

  Nagyon kreatív Reid, néha csak nézem, hogy mi van, le a kalappal. Mert Matt Moore nem egy komoly irányító és ez az O még vele is tudott haladni, sőt ha nincs az a McCoy (vele azért törököt fogtak) ejtés, még a meglepetés is összejöhetett volna. Ez a védelem viszont továbbra sem elég egy elit teljesítményhez. Az persze, hogy képesek voltak időnként a legjobb passzsiettetőik nélkül is nyomást gyakorolni egy elit O fal ellen már tényleg biztató, de ez a D egy komoly cél eléréséhez kevés továbbra is.

  A Packers jó-jó de annyira nem volt briliáns ez a meccs, mint ahogy a leírásból kitűnik. Ha az edző határozhatná meg a játéktervet, akkor ez sokkal simább is lehetett volna. A KC védelme nulla futás ellen (RB screen ellen), ez most is teljesen be is bizonyosodott, de hát muszáj Rodgersnek nyerni, az tisztán látszik. Sikerült is, mert dob ügyeseket, de ha többet futnak, azért ez most tuti egyszerűbb lett volna.

  Nézegettem az NFC sorsolását. Van 2 igazi bivaly csapat egyelőre a Saints és a Packers, viszont nyugaton a helyzet nagyon bizonytalan. Még nem lefutott, hogy onnan 2 esetleg 3 is tovább tud menni. Az utóbbiban a Vikings lehet akadály, meg esetleg a körbe verések. A 49ers nagyon komoly nyilván, a védelem és a futás aligha fog visszaesni, míg JG még feljavulhat. A Rams van lépéshátrányban, de én nem írnám le őket sem, és a Seahawks se decemberben szokott betlizni. Tényleg bármi lehet, rengeteg jó meccset várhatunk itt. Nem hiszem, hogy akár keletről, akár délről bárki beleszólna a WC helyekbe, így ezekre most Vikings és a nyugati csapatok véres küzdelmét várom.

  Dani ez a Bills verés szerintem eléggé várható volt. A Bills egy szimpatikus, jó kis középcsapat és ennyi. Jó volt a sorsolásuk, és ezzel éltek. De a Philly kerete és vezetése is sokkal erősebb. Az a nagy kérdés, hogy a három hazai rangadón (Pats, Seahawks, Cowboys) sikerül-e legalább két bravúr, amelyikből egyik a Cowboys. Akkor meglesz a csoport, nyilván az 5 könnyebb meccsen már nem szabad botlani. Mérget nem nyelnék rá, de ha ez a brigád bekecmereg valahogy a PO-ba, utána már nem kérné szívesen senki ellenfélnek.

 19. 19

  ThySoul

  Allen tök jól játszott. A stat szetitnem tök csalóka, amíg reális esélye volt a Billsnek addig jól tolta, a meccset eldöntő fumble a második negyed végén nem az ő hibája volt (az a playhívás borzalom volt). Egy hosszú passz így is majdnem összejött, végre nem dobta túl, csak túlfutották :D
  Kissé kezdek pánikolni, a def a by óta keresi önmagát (futás ellen pl borzalom volt tegnap) a támadó fal se túl jó, Allen hol nagyon jó, hol nagyon rossz, de a legnagyobb baj maga az edzői részleg. Az oc hívások szimplán rosszak év eleje óta, de kb minden rossz ott. (Értem én hogy nagy a szél, de kb ezerszer nagyobb esély volt az fg-re mint hogy a 4&10 sikerül+ ugye a qb run mint hívás is egy idióta döntés volt)

 20. 20

  CaptainBukova

  Örülök, hogy a Packers kezd visszatérni az elmúlt évekhez olyan szempontból, hogy az offense odateszi magát amennyire kell, és egész meccsen képes haladni.
  Igazán kellett is, mert a Chiefs Mahomes nélkül is tudott haladni. És hétről hétre megvannak a D-train nagy játékai, de egyre kevésbé érzem annyira harapósnak az egységet. mint az év első pár meccsén, amikor konkrétan ők nyerték meg a meccseket.

  ugyanitt a bears elmehet melegebb éghajlatra, rajtuk ment el a mixem :(((

 21. 21

  ahanem

  Szerintem nincs az AFC-ben ilyen offense, már megbocsáss.

 22. 22

  ClayMatthews52

  Édes Istenem, most nézem, hogy hibátlan tippsort nyomok eddig, persze, hogy a Dolphins most fog nyerni, de nem merem rájuk rakni…

Comments are closed.

2014 Powered By Wordpress, Goodnews Theme By Momizat Team