Connect with us

Hír

Derwin James visszatér!

A liga egyik, ha nem a legjobb safetyje visszatér! A Los Angeles Chargers bejelentette, hogy visszahozza IR-ről Derwin Jamest, aki így már a héten is pályára léphet – amennyiben a csapat stábja úgy ítéli meg, hogy készen áll.

James lábfejét még a nyáron kellett megműteni, így idén egy snapet sem játszott. Az All-Pro safety most viszont a hajrára visszatérhet, még ha sok tétje már nincs is a Chargers számára a maradék 5 meccsnek. Persze ha minden maradék mérkőzését behúzza a Los Angeles-i csapat, akkor 9-7-tel be lehet jutni a rájátszásba, de például a Chiefs és a Vikings is szembejön még. A Chargers jelenleg a 4. legkevesebb yardot engedi a levegőben, ezt erősítheti még tovább James, akit a pálya minden szegletében be lehet vetni, és tavaly láthattuk, hogy mekkora hatása volt a játékra.

Másfél hete másik safetyjét, Adrian Phillipset is visszahozta sérültlistáról a Chargers, azonban ő még nem lépett pályára legutóbb a Chiefs ellen, most viszont a Broncos ellen minden bizonnyal ott lesz az aktív keretben.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!