Connect with us

Hír

Garrett az év végéig biztosan marad a Cowboys élén

Jerry Jones a Bills elleni vereség után azt mondta a riportereknek, hogy Jason Garrett nem lesz kirúgva ezután a meccs után. Adam Schefter még a meccs kezdete előtt arról számolt be, hogy bármi is lesz, a szezon végéig Garrett marad a Cowboys élén, tehát idény közben nem lesz váltás főedző poszton.

Az már jó kérdés, hogy a szezon végeztével mi lesz Garrett sorsa, de egyre kevesebb a türelem, egyre több a kritika, egyre rövidebb a póráz, így nem lenne meglepő, ha januárban kirúgnák a Cowboys főedzőjét. Mike Freeman egyébként arról számol be – és Jerry Jones is utalt erre egy interjú során, és amúgy is nyíltan kritizálta korábban folyton támogatott emberét -, hogy “Super Bowl or bust” a helyzet Dallasban, tehát ha nem nyeri meg a nagydöntőt a csapat, akkor változás fog jönni.

Előbb a rájátszásba kellene viszont bejutni, ehhez minden bizonnyal az Eaglest kell megverni a 16. héten, kvázi azon a mérkőzésen múlik a csoportgyőzelem. Anélkül szinte biztosan búcsút mondhat Garrett az állásának, de egy csúnya playoff-kiesés is ugyanezt eredményezheti.

Érdekesség, hogy a hét, legalább 2011 óta állásában lévő főedző közül egyedül Garrett nem tudott Super Bowlba jutni csapatával – ez sikerült Belichicknak, Carrollnak, Tomlinnak, Paytonnak, Harbaughnak és Riverénak is. Garrett még csak főcsoportdöntőbe sem tudta vezetni a Cowboyst.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!