Connect with us

Érdekességek

Az idei NFC East a valaha volt egyik leggyengébb divízió

Két csapat a minél magasabb draft pozícióért, kettő pedig a látottak szerint a csoportgyőzelem elkerüléséért küzd az NFC Eastben, amely 1-3-as mérleget tudott felmutatni ezen a héten. De nem csak most, hanem egész évben borzasztó a csoport, mínusz 162-es pontkülönbségével toronymagasan a legrosszabb idén (a második NFC South mínusz 59-cel áll), mérleget tekintve pedig a valaha volt legrosszabbak közt emlegethetjük a divíziót.

(via NFL Memes)

Jelenleg 16-32 a csoport gárdáinak összetett mérlege, ami egész pontosan 0.333-as győzelmi mutatót eredményez (Cowboys 6-6, Eagles 5-7, Redskins 3-9, Giants 2-10). A valaha volt leggyengébb divízió ez alapján egyébként a 2008-as NFC West, amely 22-42-vel, azaz 0.344-es győzelmi mutatóval zárt. Akkor a Cardinals 9-7-tel nyerte a csoportot, a 49ers 7-9-es, a Seahawks 4-12-es, a Rams 2-14-es mérleget produkált.

Rekordot ugyan nem fog dönteni, de még beállíthatja ezt a 2019-es NFC East. Még lesz hat mérkőzés a csoporton belül, így döntetlenekkel nem számolva minimum 22-42-es mérleget össze fog tudni hozni a csoport, amivel ugyebár beállítanák a rekordot.

Az Eaglesnek már csak csoportmeccse van, így a Sasok teljesítménye nem számít már ebben a kérdésben, a Giants játszik még a Dolphinsszal, a Redskins a Packersszel, a Cowboys pedig a Bearsszel és a Ramsszel, így ezeken múlik, hogy holtversenyben a legrosszabb lesz-e az NFC East, vagy csak az egyik legrosszabb a történelem során.

(via PFT)

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!