Connect with us

Hír

Darren Sproles visszavonul

Darren Sproles, az Eagles futója az utóbbi három évben mindössze 15 meccsen tudott pályára lépni, idén novemberben került sérültlistára a csípője miatt, most pedig bejelentette visszavonulását.

A testem azt mondja, hogy itt kell hagynom a focit. Rengeteg mindennel tartozom a focinak, és cserébe én is mindent beleadtam minden egyes játék során. Addig hajtottam, amíg bírtam. Így játszottam és így is edzettem. A szezon végeztével hivatalosan befejezem karrierem az NFL-ben. Nehéz szavakba önteni, mit fogok érezni, mikor most vasárnap utoljára megyek ki az alapszakaszban a játékoskijáróból a Lincoln Financial Fieldre

– írja a 36 éves futó az Eagles honlapján.

Sprolest eredetileg a Chargers választotta a negyedik körben, hat évet húzott le San Diegóban, majd három szezont töltött a Saintsnél, utána igazolt az Eaglesbe.

Sproles az all-purpose yardok (scrimmage + visszahordások) örökranglistáján az ötödik helyen fejezi be karrierjét 19.696 yarddal – csak Jerry Rice, Brian Mitchell, Walter Payton és Emmitt Smith előzik meg. Futásokból 3552-, elkapásokból 4840-, kickoff visszahordásokból 8352-, punt visszahordásokból pedig 2961 yardot hozott össze impozáns pályafutása során. Kétszeres All-Pro, háromszoros Pro Bowler, és egyszeres SB-győztes.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!