Connect with us

Hír

Rivers nem tervezi abbahagyni, Alexander igen, Fitzgerald még nem tudja

A szezon végeztével több rájátszásba nem jutott veteránnal is felmerül a kérdés: hogyan tovább? Három sztár nyilatkozott nemrég a jövőjéről, minden lehetséges opciót kimerítve.

 

 

Philip Rivers kijelentette, hogy nem opció a visszavonulás és simán játszana egy másik csapatban, ha a Chargers nem hosszabbít vele. Az idei éve nem volt jó, az értéke is lecsökkent, de 1-2 évre még bőven jó lehet egy jobb csapatban, a Bears és a Bucs tűnik jelenleg a két legvalószínűbb opciónak.

 

A Bills a Jets elleni zárómeccsen megünnepeltette a közönséggel Lorenzo Alexandert, aki a meccs után megerősítette, vissza fog vonulni. A 36 éves pass rusher karrierje legjobb éveit töltötte Buffalóban, igazi vezérré vált az évek alatt, 2016-ban pedig 12,5 sacket és három fumble-t is jegyzett.

 

Larry Fitzgerald pedig egyelőre nem biztosa folytatásban. A Cardinals extraklasszis elkapója elmondta az utolsó meccs után, hogy imádja imádja a csapatot, ez 16 Arizonában töltött év után sem változott, de szüksége van egy kis időre, hogy átgondolja a dolgokat. WR1-nek már nem elég jó 36 évesen, de még mindig bőven van benne 70+ elkapás és 700-800 yard, az öltözőben pedig pótolhatatlan.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!