Connect with us

Érdekességek

Rekordokat döntögetett a Chiefs-Titans konferenciadöntő

Az nfl.com összegyűjtött pár érdekes rekordot, amik a Titans@Chiefs konferenciadöntő alatt születtek.

A Chiefs 50 év után jutott ismét Super Bowlba, miután az 1969-es szezon végén 23-7-re legyőzte a Vikings együttesét. Ha két hét múlva nyer a Chiefs Miamiban, akkor megszakítja a második leghosszabb aktív nagydöntő utáni SB-mentes sorozatot (a Jetsé a leghosszabb, 1968 óta tart).

Patrick Mahomes az éjjel megdobta 87. passzolt TD-jét is, amivel megdöntötte Dan Marino “egy karrier első 35 meccsén dobott TD-k száma” nevű rekordját (85).

Eddig csak egyetlen irányító volt képes egynél több PO-meccsen is 250+ yardot és 3+ TD-t passzolni legalább 50 futott yard kíséretében, ezt az embert Joe Montanának hívták. Hozzá csatlakozott most Patrick Mahomes is.

Andy Reid lesz a hetedik főedző, aki két különböző csapatot is Super Bowlba vezet (2004-ban az Eaglest irányította nagydöntőig). Az eddigi hat: Don Shula, Bill Parcells, Dan Reeves, Dick Vermeil, Mike Holmgren és John Fox.

Damien Williams ötödik PO-meccsén megszerezte 9. TD-jét, amivel beállította Terrell Davis és Larry Fitzgerald első öt rájátszásmeccsen elért rekordját.

Dennis Kelly lett az NFL rájátszásának történetében a valaha volt legnehezebb játékos, aki TD-t tudott elkapni a maga 145 kilójával. Emellett 203 centis méretével holtversenyben a legmagasabb játékos is lett az NFL rájátszásának történetében, aki elkapott hatpontost.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!