Connect with us

Hír

A Ravensnél nem aggódnak a rozsda miatt

A rájátszásban a bye weeket szerző csapatoknál mindig előjön, hogy vajon mennyire lesznek rozsdásak a divisonal körben, kiváltképp ha még az utolsó fordulóban is pihentették kezdőiket. Ebben a helyzetben van a Baltimore Ravens is, és még John Harbaugh is elmondta, hogy akár pluszt is jelenthet, ha valaki végig sorozatban meccsben van és nyeri a találkozóit. Ez a plusz viszont nem volt elég ahhoz, hogy ne ültesse le kezdőit a 17. héten, tehát a Ravens főedzője úgy gondolta, hogy több pozitívum van a pihenésben és a sérülések elkerülésében.

Lamar Jackson azt mondta, hogy egy örökkévalóság telt el az utolsó meccs óta, de a csapat előnyt szerzett a pihenőből. Earl Thomas szerint az edzések jelentik a kulcsot a rozsdásodás ellen.

Erre vannak az edzések. Elűzik a rozsdát, és helyreállítják a szemed, a technikád és minden ilyesmit. Aztán a mérkőzés már csak izommemória.

– mondta Thomas, via a csapat hivatalos oldala.

Tavaly a Ravens kicsit tapasztalatlan volt a rájátszásban, ezt Orlando Brown is kiemelte, most viszont erre nem lehet fogni semmit, (az újoncokon kívül) mindenkinek tudnia kell, mit várhat a rájátszás hangulatától.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!