Connect with us

Hír

Brees még nagyjából egy hónapot vár a döntéssel, hogy folytatja-e

Az biztos, hogy csak két opció van Drew Brees szeme előtt: visszavonulni vagy visszatérni a Saintsbe. Más csapat nem fordul meg a fejében, ezt már elmondta. A folytatásról viszont csak nagyjából egy hónap múlva fog tudni döntést hozni, ezt mondta a kiváló irányító a Pro Bowl előtt (via NOLA.com):

Megvárom, amíg teljesen vége a fociszezonnak. Most csak élvezem, hogy itt lehetek a családommal és a srácokkal, és hogy játszhatok ezen a meccsen. Utána kicsit elvonulok, azt követően pedig értékelni fogom a dolgokat magamban. Van már egy folyamat, amit kitaláltam a fejemben. Adok neki nagyjából egy hónapot.

A Saints érdekes helyzetben van egyébként, hiszen a 41 éves Brees mellett Teddy Bridgewater is szabdügynök lesz, illetve Taysom Hill korlátozott jogú szabadügynök lesz, tehát a rosteren lévő mindhárom irányító elméletben távozhat a csapattól (Hill kapcsán azért előnyösebb helyzetben van a Saints).

Brees maradásának/visszavonulásának fényében érdekes lesz figyelni, hogyan döntenek Paytonék a QB-k kapcsán, sok variáció elképzelhető még.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!