About the author

16 Comments

 1. 1

  wolandrule

  Ez nem jó hír Watsonnak (JJ-nek meg pláne). Tönkre fogja tenni a karrierjét ez az öntelt fasz. Az biztos, hogy további két évig futhat az életéért, arról ne is beszéljünk, hogy Vrabel, de nem csak ő, hanem az NFL edzők 80%-a lehozta volna 24-0-ról a meccset.
  Szerintem a Texanst elfelejthetjük a következő kb. 5 évre, a Titans és a Colts erős, a Jags se lesz töketlen örökké.

 2. 2

  Fetyke

  Igaza van! Én is mindig azt hangoztatom itthon, hogy nincs szükségem főnökre!

 3. 3

  bjeela

  Aztán részint megszólal az asszony és akkor tiéd az utolsó szó: igen, drágám! Másrészt miután jól kiadtad a mérgedet bemész melózni és kussolsz, nehogy a főnök kipécézzen. ;)

 4. 4

  makosteszta

  Kb igen, de szerintem jövőre még mennek egy kört a rájátszásban. Utána már ki fognak futni a költőpénzből (Watson-t legkésőbb jövőre meg kell fizetni), és visszaüt a draftcetlik hiánya. Kb mint a Rams-nél.

 5. 5

  Debreceni József

  Nem baj, játssza csak a GM-et csak hozzon egy normális OC-t aki kihozza a maximumot ebből a keretből. Ráadásul bármennyire is szeretem Crennel-t, eljárt felette az idő sajnos, egy frissebb, fiatalosabb felfogású DC sem ártana már.

 6. 6

  wolandrule

  Úgy van, bár szerintem nem jutnak PO-ba.

 7. 7

  makosteszta

  Az NFC-ben én sem adnék nekik sok esélyt, de az AFC-ben nem látom azt a 6 csapatot, amely egyértelműen föléjük nőhet egy év alatt. De legyen igazad. :)

 8. 8

  Snagal

  Watson bevédte BOB-t, szóval ő biztos örül ennek.

 9. 9

  Csabesz20

  Pats, Bills, Steelers, Ravens, Browns, Colts, Titans, Chiefs. Csak, hogy mondjak 8 csapatot, akik simán föléjük nőhetnek. De versenyben lehet a Raiders, a Jets és a Broncos is.

 10. 10

  Fetyke

  Jövőre már a Dolphins sem fog tankolni. :)

 11. 11

  makosteszta

  A hangsúly az “egyértemű” szón volna nálam. Jelenleg csak a Bills, Ravens, Chiefs hármas az, akik egyértelműen erősebbek lesznek jövőre is, + a Titans ha átmentik az idei formájukat. A Pats, Chargers, Colts várhatóan irányító gondokkal küzd majd, a Steelersben is kérdéses Big Ben hogyan tér vissza (azért nem mai csirke már), a Browns bmikor besülhet, a Jets szerintem említést sem érdemel, a Raiders és a Broncos meg majd meglátjuk hogy sikerül az erősítést (az utóbbi csapatban hiszek is). Közben a Houston évek óta stabillan hozza a PO-t, szerintem jövőre még nem lesz kellő mennyiségű komoly kihívójuk, még ha a fentiekből nem is sül be mind.

 12. 12

  katonadani

  mi mást mondhatna? :D

 13. 13

  Kopi3.14

  Azért az idei QB teljesítménynél Ben tolókocsiban is jobban teljesítene.

 14. 14

  Csabesz20

  Ez igaz, bár nekik szereintem még egy év, mire versenyképesek lesznek. :)

 15. 15

  ahanem

  a Jets 7-9-cel zárta a szezont, onnan nincs messze egy PO

 16. 16

  makosteszta

  Mernék rá fogadni, hogy nem lesznek PO-ban jövőre sem.

Comments are closed.

2014 Powered By Wordpress, Goodnews Theme By Momizat Team