Connect with us

Hír

O’Brien nem érzi szükségességét, hogy GM-et nevezzen ki maga fölé

Bill O’Brient nem hogy nem rúgják ki (mint ahogy sokan remélték), hanem továbbra is ő fogja ellátni a főedzőség mellett a general manageri pozíciót is – ezt ő maga mondta el, via Houston Chronicle.

Tavaly a Texans megpróbálta megszerezni Nick Caseriót a Patriotstól, azonban ez nem jött össze, és végül O’Brien látta el a GM feladatköreit is. És milyen meglepő, a főedző úgy látja, nincs itt szükség semmi változásra. Persze miért is akarna változást, miért akarna maga fölé valakit, aki a munkájáról is dönthet?

Na persze a draft kapcsán nem kell aggodalmaskodnia a főedzőnek, hiszen nem nagyon vannak pickjei. Az idei játékosbörzéről már eladta az első- és harmadik körös cetlijeit, illetve a 2021-es draftról az első- és második körös választási jogait is, tehát túl sok magasan jegyzett prospectet nem kell scoutolnia O’Briennek az elkövetkező két évben.

Persze a szabadügynök-piacon tevékenykednie kell majd, egy ilyen összetétel pedig könnyen vezethet túlfizetésekhez, amennyiben nincs egy olyan személy, aki jól kezeli a szerződéseket és ezen felül komoly hangja is van O’Brien mellett.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!