Connect with us

Hír

Shermannek nem jön be a Patriot Way, ezért nem ment a Lionsbe

Richard Shermannek szabadügynökként nem csak a pénz volt fontos, hanem nyerni is szeretett volna, és jól is akarta érezni magát. Ez utóbbi miatt utasította vissza a Lions kecsegtető ajánlatát, amely több garantáltat tartalmazott, mint a 49ersé. Sherman viszont nem akart a Patriotséhoz hasonló légkörben játszani – írja David Lombardi.

Ez nem olyan foci, mint amilyet én játszani akarok. Ahogy a sémájukat, a kultúrájukat kezelik… Úgy akarják csinálni, ahogy a Patriots, én pedig nem így akarok focizni. Szeretek szórakozni, szeretem a zenét az edzéseken. Szeretek lazán részt venni a meetingeket és relaxálni. Nem szeretem a stresszes környezeteket a fociban. A Lions minden egyes edzés után még kondícionálást is tart. Az én testem pedig nem úgy van felépítve, hogy egész nappal és éjjel is robotoljon. Fel fogok készülni, de nem akarom, hogy közben tönkretegyenek.

Ehelyett inkább kevesebb pénzért elment a 49ershez, ahol hasonló a kultúra, mint a Seahawksnál, emellett pedig mint utólag kiderült, sikeresebb is lett a gárda – a Lions egyelőre Patricia alatt 9-22-1-es mérleget tud felmutatni.

Sherman úgy gondolja, hogy sem Shanahant, sem Saleh-t nem lehet megállítani, ha megvan a kellő alapanyaguk, amiket ők választottak ki. A konferencián belül tényleg nem lehetett megállítani a 49erst, kíváncsian várjuk, a Chiefsnek sikerül-e.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!