Connect with us

Hír

2020-ban és 2021-ben is játszik az NFL Mexikóban

Az utóbbi négy évben háromszor rendeztek NFL-mérkőzést Mexikóban (a Chiefs-Rams találkozót a pálya alkalmatlansága miatt visszavitték Los Angelesbe 2018-ban), és a következő két idényben is játszik majd 2-2 csapat az Estadio Aztecában, ezt maga Roger Goodell jelentette be tegnapi sajtótájékoztatóján.

Voltak olyan híresztelések, hogy a mexikói kormány megvont volna bizonyos támogatásokat, amik miatt kétséges lett az NFL-meccsek további rendezése a fővárosban, viszont a jelek szerint sikerült megállapodni legalább a következő két szezonra. Azt egyelőre természetesen nem tudni, melyik csapatok játszanak majd Mexikóvárosban 2020-ban, erre legkésőbb az áprilisban elkészülő menetrend kihirdetésekor fény derül, de az utóbbi évek tapasztalatai alapján már korábban is megtudjuk majd.

A mexikói meccsek kérdése azért is érdekes, mert van olyan opció, hogy egy esetleges 17 meccses alapszakaszt úgy hoznának össze az új Kollektív Szerződésben, hogy minden csapat 17. találkozója külföldön kerülne megrendezésre, ebben pedig nyilvánvalóan nagy szerepe lenne az USA déli szomszédjának.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!