Connect with us

Prémium cikkek

Az utolsó dobás – Bears FA-kitekintő

Válasz út elé érkezik a Bears vezetősége. A 2018-as remek szereplés némiképp tudja még feledtetni a tavalyi lebőgést, de 2020-ban eredmény kell, különben mind Matt Nagy vezetőedző, mind Ryan Pace general manager pozíciója nemcsak meleg, egyenesen égetően forró lesz.

Cap helyzet

Az induló cap helyzet nem túl rózsás, hisz a csapat mondhati hely nélkül áll a sapka alatt. Indult a bevezető mondat egészen péntek estig, amikor a Bears elküldte két szabadügynökét.

A csapat lépése teljesen érthető volt, hisz a korábbi 5 millió cap space-ből egyből 18 lett. Amukamara elküldése első számú teendő volt ezen értékelőben is, Gabrielé viszont nálam csak opcionális. Úgy gondoltam, hogy a két elküldhető elkapóból inkább Patterson fog távozni és esetleg Gabriel marad. Jelenleg sem vagyok meggyőzve, hogy a visszahordó specialista nem fog lapátra kerülni, mindenesetre az első körös helymegtakarítást megúszta.

Azonban egy returner/gunnernek még ha ügyes is, nem fizetnek a csapatok több mint 5 millió dollárt, miközben alig maradna utána halott pénz. Ráadásul Patterson közben az offense-ben nem igazán számít kezdőnek. Így én Gabriel cut ide vagy oda, megválnék Cordarrelle-től.

Az átdolgozott cut lista másik embere Leonard Floyd. Az egykori első körös idén a lehívott 5. éves opciója alapján keres 13 milliót, amivel a 19. legjobban kereső edge defender lenne 2020-ban. Ez pedig rettentően tulzó ahhoz képest, amit a pályán nyújt. Hasznos játékosa a Bears védelemnek és elküldésével egy újabb lyuk keletkezne a kezdőben, de ez a fizetés egyszerűen túl sok. Vissza kell vonni az opcióját, ami nem azt jelenti, hogy nem lehet majd visszaigazolni egy kedvezőbb összegért, mert mint mondtam kezdő a védelemben, ráadásul sokoldalú passz siettető akit lehet coverben is használni.

Szabadügynökök

A lista nem rövid és tartalmaz több fontos láncszemet is.

A cikk folytatódik! Mindössze havi 3$ (+ÁFA) és több tucat extra cikket olvashatsz el, illetve korlátlan hozzáférést kapsz minden korábbi anyagunkhoz. Vagy légy a támogatónk további előnyökért! Ha már előfizető vagy, ne felejts el bejelentkezni (fent a menüben)!

Legfrissebb cikkeink

Facebook

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!