About the author

10 Comments

 1. 1

  ducksfan

  “de Trubisky nincs benne a liga 32 legjobb irányítójában, amivel valamit kezdeni kell.”
  😂
  De ennyi erővel Nagy nincs benne a legjobb 32 HC (OC) között. Trub teljesítménye szerintem egyenesen arányban áll Nagy playcalling teljesítményével. Az esetlegesen érkező QB-k pedig ugyanilyen szarok lennének szar a hívásokkal együtt.

 2. 2

  katonadani

  Nagy kiválóan hívta a játékokat 2018-ban, tavaly meg nagyon idiot-prooffá akarta tenni a rendszert Trubisky miatt, ami nem jött be. Szvsz nem benne kell itt keresni a problémát

 3. 3

  bjeela

  Nagy létrehozta MVP Trubot, nincs is itt miről beszélni.

  Annyiban mindenképpen, hogy ő is ragaszkodott Trubhoz, sőt, beleállt a hantába, hogy Trub mennyit fejlődött. A fejlődését mindenki láthatta, amivel kérdésessé vált Nagy támadógurusága és szakértelme, jó szeme. Ennek ellenére Nagy még mindig a jobbik kés a készletben.

 4. 4

  Fetyke

  “…de Trubisky nincs benne a liga 32 legjobb irányítójában, amivel valamit kezdeni kell.”
  Eddig OK! Ezzel még Bjeela is egyetért.
  De Mariota szintén nincs benne a liga 32 legjobb irányítójában, így az ő leigazolása hatalmas hiba lenne. Ha az elmúlt szezonból indulunk ki, akkor a Packs-Vikes pass rush darabokra szedné Marcust.

 5. 5

  ewzywv

  en se latom mariotaval h lennenek elorebb. akkor mar jobban megeri ramenni vmelyik szabad iranyitora, Newton pl Nagy kreativ hivasaival nem lenne rossz

 6. 6

  ThySoul

  Azért azt mégsem mondhatja ki nyilvánosan hogy bocsi srácok, full szar az irányítónk, ez van :D
  Persze dühítő az ilyen dolog egy szurkolónak, de meg kell nézni az érem másik oldalát is, és rájön az ember hogy sajnos nem mondhatnak ki mindent nyilvánosan. De ha ez vigasztal, idén nálunk is kritikán aluli volt a palycalling, szóval ne érezd magad egyedül :)

 7. 7

  bjeela

  Alázatos tisztelettel, de nem vagyok agyhalott és értem, miért mondta, de a gond az, hogy mindketten – és még pármillióan – tudjuk, hogy hazudott, mint a vízfolyás. Ergo előre tudta, hogy egynagykalapszar a srác, de mégis folytatta vele, ami számos okból kritizálható döntés, kedved szerint szelektálhatsz belőlük.

  És kibaszottul nem vígasztal, hogy mások is hazudnak a pofánkba, miközben milliókat tesznek zsebre – közvetve, áttételesen és néhol direktben a mi pénzünkből -, miközben mindenki tudja, hogy tolvaj gecik, még akkor sem, ha tudom, hogy vannak olyanok, akiknek ez tetszik. A mazochista, seggfasz, idióta perverzekkel való sorsközösséget inkább kerülöm…

 8. 8

  alatriste

  Ha Guardiola elindul a Premier League-ben a Gyirmót keretével és kiesik akkor Ő rossz edző?
  Vagy ha a Citybe beteszed Böde Danit és megmondod, hogy vele kell játszania a csapatnak akkor az kinek hibája, ha le kell butítani az új ember miatt a játékot mert képtelen komolyabb taktikát befogadni Danié vagy az edzőé?
  Az edző abból főz ami van. Mitch pedig nem kezdő szintű QB. Mariota nem biztos, hogy nem az, de pl Newtonnal ellentétben fele annyiba se kerülne. Btw én a Bears helyében bekérdeznék mind a Panthersnél mind a Bengalsnál és jó ötlet lenne szerintem egyik ottani QB-t elhozni. Ugyanakkor ha ez nem jön létre, a drafton nincs reális esély kezdő QB-t találni még mindig Mariota az egyik legjobb opció. Nem tuti biztos ő sem, de sok lehetőség nincs, ha FA-n kell QB-t szerezni.

 9. 9

  Fetyke

  Esetleg az idei évet végig lehet tolni Trubbal, és akkor jövőre lehet egy új lapot nyitni. lesz dratjog is, meg némi pénz is (ugye felszabadul a QB 9 milliója is). Semmi értelmét nem látom Mariotával szerzdőni, gyakorlatilag nem jobb a srác mint Trub. Nem értem, hogy miből gondolod, hogy ő bármiféle előre lépést jelentene a Bearsnek.

 10. 10

  alatriste

  Valaki kell. Ha el lehet hozni Newtont az szerintem a legjobb opció.
  Dalton se lenne olyan rossz.
  De ha ezek nem jönnek össze én tisztán FA-ről Mariotát bepróbálnám. Mi vele a kockázat? Ha nem jött össze nála jobb akkor az az évi 7-9 M nem pénz arra, hogy hátha beválik. Ha igen a front office megmenekül (és nekik igen erős érdekük 2020ban jónak lenni), ha meg nem megy mindenki mind Trub mind Marcus. A senkit se hoznak a legrosszabb megoldás. Mariota nem volt mindig olyan alul mint a tavalyi szezonban. A lehetőség megérheti azt a pár milliót hogy HA más, jobb irányító nem jön össze.

Comments are closed.

2014 Powered By Wordpress, Goodnews Theme By Momizat Team