About the author

6 Comments

 1. 1

  49ers

  Hali!
  Mint 49ers szurkoló az alábbi döntéseket szeretném látni Lynchtől az elkövetkező 3 hónapban :D
  Armstead marad hosszútávú szerződéssel, és Jimmy Ward is kap egy 2 éves hosszabbítást!
  Sanders tag és trade, sztem vissza lehetne érte kapni egy 3. és 4. kört (Las Vegas Raiders-t tenném ide opciónak, pénzük és Draft tőkéjük is van dögivel viszont elkapójuk nem nagyon!)
  Ben Garland, Emmanuel Moseley, Daniel Brunskill, Matt Breida, Kendrick Bourne—> őket olcsón meg lehetne tartani, és sztem majdnem 100% hogy meg is fogjuk!
  Minden Offseasonbe jön egy csere amit senki se látott jönni! Itt dobom be Richard Shermann nevét! Tudom hogy kurva jó, és idén is Nr1 CB lett a PFF szerint, de jövőre lejár a szerződése, 31 éves, a sebessége se a régi, 13 milliót lehetne vele spórolni, 1. kör esetleg 2. kört szerintem még mindig ér, és a helyére Byron Jones jöhetne a szabadügynök piacról hosszú távra! (ne felejtsük jövöre a komplett secondary szerződése lejár, ezekkel a lépésekkel pedig már 2 embert meg is tartott Lynch!)
  Így a DRAFt se nézne ki olyan russzul:
  (Shermanert kapjunk egy 2. körös picket, Sanders 3. és 4. körös pick, és kicserélünk az első körből egy 2. és egy 3. körös cetliért)
  2 db 2. kör
  2 db 3. kör
  1 db 4. kör
  2. db 5. kör ( 5. körbe varázsolni szoktak Lynchék, Kittle, Greenlaw)
  1 db 6. kör
  2 db 7. kör
  tudom tudom ez így elég álom kategória de nyugodtan lehet vitatkozni/ véleményt írni!
  Go 49ers!

 2. 2

  katonadani

  – Armsteadet sztem nagy hiba lenne hosszú távon nagy szerződéssel lekötni – túl sok pénz lenne a védőfalban, és így is csak a negyedik legjobb játékos lenne talán a falban, de legjobb esetben 3.
  – Nagyon meglepne, ha 3+4. kört lehetne kérni Sandersért úgy, hogy szerződést kell adni mellé (még a 49ers is olcsóbban szerezte meg, pedig ott szerződésileg sokkal jobb helyzetben volt a csapat)
  – Shermant sem cserélném el, Jones visszalépés és drágább is lenne (oké, hosszabb távú megoldás).

 3. 3

  49ers

  – Armstead érvelés teljesen jogos, akár egy 1 éves szerződés is jó lehet akkor neki, és jövőre tag és trade, ha hozna egy ilyen szezont mint most, akkor egy 2. kört simán érhet sztem!
  – Sanderssel is egyet értek, ha egy 3. kört kapnánk érte, akkor már jól jártunk, de nem tartanám meg!
  – Shermant viszont mindenképp cserélném, ameddig van értéke, és nagyon jó értéke, mert ha jövőre már gyengébb szezont hoz vagy megsérül akkor a kutyának se fog kelleni!
  Viszont ha ő el lenne cserélve és Jones azt mondod visszalépés, egy Chris Harris 1 évre? Jövőre pedig az első körbe jöhetne a CB DRAFT!
  Bár ez mind elmélet, de erre van az Offseason :D

 4. 4

  Steve Young

  Én Emily Ratajkowskit szeretném.

 5. 5

  Bujdy Bujdy

  Milyen posztra/pozícióra? Ez a 49ers kitekintő, nem a 69ers! ;)

 6. Pingback: A 49ers elcserélheti Marquise Goodwint | Fűzővel kifelé!

Comments are closed.

2014 Powered By Wordpress, Goodnews Theme By Momizat Team