Connect with us

Prémium cikkek

Nem hogy erősíteni, egyben tartani sem lesz egyszerű – 49ers FA-kitekintő

A Super Bowl győzelem kapujában bukott el a 49ers, a nagydöntő veszteseinek pedig sosincs könnyű dolguk megismételni előző évi sikereiket. Ezen kihívás elé néz most John Lynch és stábja, a kiváló keretet pedig nem hogy erősíteni, de egyben tartani sem lesz egyszerű.

Cap space

Nem áll túl jól a 49ers ebből a szempontból, ugyanis kevesebb, mint 13 milliónyi szabad helye van a sapka alatt. Jó hír viszont, hogy ez növelhető.

McKinnon kivágása elég no-brainer kategória, két éve nem tud egészséges lenni, nem ér ennyit – még ha keletkezik is $4 millió halott pénz utána. Hú de nagy mellélövés volt ez így utólag. Coleman kérdése már érdekesebb, rá sincs feltétlen szükség, Mostert, Breida vagy bárki, akit betesznek RB posztra, tarolni fog. Ettől függetlenül nem hiszem, hogy Shanahanék meg akarnának válni tőle, így őt csak mint lehetőséget tüntettem fel a táblázatban.

Marquise Goodwin jóval reálisabb jelölt a kivágásra, sérülésekkel is bajlódott, de nem tudott igazán hasznára lenni a csapatnak az olimpiai hámasugró. Joe Staley pedig Colemanhez hasonlóan inkább csak lehetőség, sokat lehet felszabadítani a kivágásával, de azért még mindig jó szinten játszik, és nagy űr keletkezne mögötte. A helyettesét már el kell kezdeni keresni, de talán nem érdemes tőle rövid távon megválni.

Solomon Thomast kivágni nem lehet, mert nem szabadul fel utána semennyi, ellenben el lehet cserélni, amit meg is kellene próbálnia a 49ersnek elég alacsony ellenértékért cserébe is. Ha kap a gárda egy 5., vagy akár 6. körös picket, már jól járt a felszabadított 4,3 milliónak köszönhetően.

A cikk folytatódik! Mindössze havi 3$ (+ÁFA) és több tucat extra cikket olvashatsz el, illetve korlátlan hozzáférést kapsz minden korábbi anyagunkhoz. Vagy légy a támogatónk további előnyökért! Ha már előfizető vagy, ne felejts el bejelentkezni (fent a menüben)!

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!