Connect with us

Hír

Witten játszana 2020-ban, akár Dallastól távol is

Jason Witten egyszer már visszavonult, majd tavaly visszatért, most pedig nem tervezi újra abbahagyni a focit, továbbra is játszani akar. Természetesen elsősorban Dallasban tenné mindezt, de nyitott arra, hogy máshol folytassa karrierjét.

Azt hiszem nyitottnak kell lennem. Nyilvánvalóan szeretném itt befejezni pályafutásom, de tudom, hogy ez nem csak rajtam múlik.

– mondta a jövőbeli Hall of Famer tight end az ESPN-nek.

Witten beszélt már az új főedzővel, Mike McCarthyval és a Jones családdal is a helyzetről, de állítólag részletekbe nem mentek még bele. A Combine után viszont újra le kell ülniük és kitalálni a piac nyitása előtt, mi legyen.

Witten tavaly 63 elkapást mutatott be 529 yardért és 4 TD-ért. Karrierje mind a 16 évét Dallasban töltötte, ez idő alatt 1215 elkapást, 12.977 yardot és 72 touchdownt jegyzett.

Még úgy érzem, van bennem annyi, hogy segítsek egy csapatot. A jövőben lehet edzősködni fogok, de szeretnék játszani, amíg még tudok. Meglátjuk, erre hol kerül sor. Természetesen szeretném, ha ez a Dallas Cowboys lenne, mindig is Dallas Cowboy leszek, de megértem, hogy a sok változás miatt lehet, hogy távoznom kell.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!