Connect with us

Hír

A Titans megpróbál hosszabbítani Ryan Tannehillel

A Tennessee Titans nem akarja megkockáztatni, hogy elveszítse Ryan Tannehillt, Ian Rapoport információ szerint a csapat nagy erőkkel dolgozik azon, hogy még a piac nyitása előtt hosszabbítson az irányítóval (ha az megtörténik, akkor a Titanst ki is húzhatjuk a Tom Bradyre esélyes csapatok közül).

 

Tannehill tavaly AFC-döntőbe vezette a Titanst – ugyan a rájátszásban nem parádézott, de az alapszakaszban mutatott teljesítményé pazar volt, nélküle nem jutott volna PO-ba a csapat. Ugyanakkor ez volt az első igazán jó szezonja, így a hosszú távú szerződés évi 25-30 millió dollárral mindenképp kockázatos, a csapat szempontjából előnyösebb lenne a franchise tag használata (vélhetően ez a vészmegoldás, ha nem sikerül hosszabbítani). A Titans továbbá szeretne Derrick Henryvel is hosszabbítani, aki top fizetést, azaz évi 15 millió dollárt akar magának a hírek szerint.

 

Egy hosszú távú Tannehill- és egy 15 milliós Henry-szerződés nem biztos, hogy a legjobb dolog a csapat jövője szempontjából. Kíváncsian várjuk, mi lesz ebből.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!