Connect with us

Hír

Daryl Williams a Billsé, Marcus Gilbert marad a Cardinalsban

Két falember sorsa is eldőlt este: a Bills egy évre leigazolta Daryl Williamst, míg a Cardinals szintén egy évre visszahozta Marcus Gilbertet.

 

 

Gilbertért tavaly adott egy hátsó körös picket a Cardinals a Steelersnek, és a sérülékeny OT nem hazudtolta meg magát: a nyáron összeszedett egy ACL-szakadást, így kihagyta a teljes szezont. Ennek ellenére Arizonában bíznak benne és adtak neki még egy esélyt, egy évre $3,75 millióért írt alá. A falember idén töltötte be a 32-t.

 

Daryl Williams már érdekesebb. A mindenhol bevethető falember 2017-ben robbant be a köztudatba, az egyik legígéretesebb fiatal OT-ként tartották számon. Majd 2018-ban csak egy meccsen lépett pályára sérülés miatt a Panthersben, tavaly pedig többet játszott guard, mint tackle poszton. Két éve 10+ milliós játékosnak tűnt, ma már 5-6 milliós beugrónak.

 

A szerződéséről egyelőre nincsenek információk, de mindenképp jó fogásnak tűnik, hatalmas benne a potenciál. Ráadásul ha valahol, akkor Buffalóban biztos ki tudják belőle hozni a maximumot: a GM Brandon Beane asszisztens GM volt a Panthersnél, amikor Williamst 2014-ben draftolták, a főedző Sean McDermott pedig a Carolina DC-jeként két évig dolgozott a falemberrel (még ha nem is pont vele foglalkozott).

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!