Connect with us

Hír

Mutatjuk, mennyire rosszul járt Nick Folesszal a Jaguars

Amikor tavaly márciusban elemeztem Nick Foles szerződését, a következőket írtam: “A Jaguars egy 4 éves, 88 millió dolláros szerződést adott Nick Folesnak. Hogy az összeg kicsi vagy nagy, azon lehet vitatkozni, de nem ezzel van a baj – hanem azzal, hogy pont úgy megszívatta magát a csapat, mint tavaly Bortlesszel”. Most megmutatjuk, mekkora is lett ez az öngól.

 

 

Nick Foles egyetlen szezont töltött ki a négyéves szerződéséből. Összesen négy meccsen kezdett, ezeken 736 yardot (184 yard/meccs), három TD-t és két INT-t passzolt, illetve elhagyott két fumble-t. Egy mérkőzést sem nyert vele a csapat, és bár a szezon egy részét sérülés miatt kellett kihagynia, valójában kiszorította a kezdőből egy 6. körös újonc.

 

Ezért a parádés teljesítményért Foles 30,5 millió dollárt kapott, illetve 18,75 millió dollárnyi halott pénz maradt utána az idei büdzsében. Ez azt jelenti, hogy:

 

  • ~10 millió dollárt kapott TD-passzonként, vagy
  • 4,625 milliót meccsenként, vagy
  • 40 760 dollárt passzolt yardonként.

 

Ez aztán a tarifa! Borles után egyébként 16,5 millió volt a halott pénz, amikor a hosszabbítása után egy évvel kivágta a csapat.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!