Connect with us

Hír

Életében először hátracserélhet a drafton Dave Gettleman?

Dave Gettleman, a New York Giants general managere híres, vagy hírhedt arról, hogy soha, egyetlen egyszer sem cserélt még hátra a drafton. Nem csak a Giants élén, hanem a Panthersnél sem. Ennek az oka saját elmondása szerint az volt, hogy ezzel csak elszalasztana egy kiváló játékost.

Az idei év viszont arról is szól Gettleman számára, hogy felülvizsgálja a nézeteit, ennek eshet áldozatául ez a filozófia is. Már februárban is elmondta, hogy nyitott a lecserélésre, de akkor nem nagyon hittünk neki, ez amolyan szokásos mellébeszélésnek tűnt. Most azonban ráerősített erre egy konferenciahívás kapcsán és több forrás és arról ír, hogy ennek tényleg reális esélye van idén.

Eddig végig azt feltételetük, hogy a Lions helyére lehet majd csak felmozognia annak, aki meg akarja előzni a Dolphinst egy irányítóhúzás miatt, most viszont a Giantset is be kell vennünk az egyenletbe – persze ha hiszünk Gettlemannek és a riportereknek, hiszen ez a hét nagyon sokszor a hazugságokról és a kiszivárogtatott hamis információkról szól.

Mindenesetre érdekes szcenáriókat szülhet a fejünkben, ha elkezdünk úgy gondolkodni, hogy a Giants akár le is cserélhet. Jelenleg három játékost tartanak legesélyesebbnek a Giantshez, Isaiah Simmonst a védőoldalra, illetve két offensive tackle-t, Jedrick Willst és Tristan Wirfst. Egy kisebb hátracserével akár mindhárman is elérhetőek lehetnek, de még egy nagyobb hátramozgásnál is bent lehet legalább egy közülük.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!