Connect with us

Hír

Jamal Adams követi Prescott példáját, kihagyja a csapata virtuális offseason programját

Nemcsak Dak Prescott az, aki nem elégedett a szerződésével: a Jets All-Pro safetyje, Jamal Adams sem hajlandó részt venni a csapat virtuális offseason programjában, állítja Adam Schefter. Ennek állítólag az az oka, hogy a Jets idén még nem akar hosszabbítani a kiváló védővel.

 

 

Adams már tavaly sem volt megelégedve a csapat vezetésével, nem vette jó néven, hogy a Jets megpróbálta elcserélni szezon közben. Szerinte ő van olyan jó játékos, hogy még csak a telefont sem kellene felvenni, ha valaki miatta hívja a GM-et. Mivel a virtuális program önkéntes, így a safety semmit nem kockáztat a döntésével, bár aligha javítja a felek közötti amúgy sem felhőtlen kapcsolatot.

 

Adams újonc szerződése az idei szezon után lejár, ugyanakkor a csapat jó eséllyel lehívja az 5. éves opcióját – a Jets ezért nem siet most a hosszabbítással. A fiatal védő a 2020-as szezonban 3,5 millió dollárt fog keresni.

 

A hír kapcsán ismét felröppentek a pletykák, hogy a Jets elcserélheti a kiváló safetyt egy megfelelően nagy ajánlat esetén.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!