Connect with us

Hír

Jövő héten megkezdhetik a csapatok a virtuális holtszezon-programjukat

Az NFL és az NFLPA megegyezett, hogy a csapatok jövő héttől megkezdhetik a holtszezon-programjukat, de természetesen csak virtuális formában. Továbbra sem mehet be egyetlen alkalmazott és játékos sem a létesítményekbe mindaddig, amíg az összes NFL-franchise-zal rendelkező államban fel nem oldják a korlátozásokat – az egyenlő bánásmód érdekében -, így addig csak online folytathatják az önkéntes edzéseket a csapatok.

Jövő héttől tehát az edzők és a játékosok virtuálisan kommunikálhatnak egymással, ráadásul a csapatok fejenként 1500 dollár értékben küldhetnek a játékosoknak az edzésekhez szükséges felszereléseket is, az erőnléti edzők pedig végigvezethetik a gyakorlatokon a focistákat.

Vannak egyéb megkötések is egyébként, hetente 4 napot edzhetnek a játékosok, és naponta 4 órát, ebből maximum két óra lehet az “iskolapadban” töltött idő délelőtt 11 és délután 3 óra között valamikor.

A veterán játékosok egyébként napi 235 dollárt kapnak a részvételért, az újoncok pedig napi 135 dollárt. Azonban egyes játékosok sokkal többet kereshetnek ennél, ugyanis több, mint 250 játékos szerződésében van “workout bonus”, egyeseknek elég sok ráadádul, Green Bayban Za’Darius Smith $750 ezret, Preston Smith $650 ezret kereshet ezzel.

Az újonc edzők csapatai egyébként 4 héten át végezhetik az első fázisba tartozó edzéseket, a többiek három héten keresztül. Május 18-án pedig elkezdődne a második fázis, ott már a pályán is edzhetnének a csapatok, természetesen körülményektől függően. Június 26-áig viszont minden holtszezon-programnak be kell fejeződnie, utána már csak az edzőtábor jön – meglátjuk, mikor.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!