Connect with us

Hír

Két kezdőnek számító támadófalemberét is kivágta a Seahawks

Nem hogy erősítené, még gyengíti is támadófalát a Seattle Seahawks, ugyanis Aaron Fentress információi szerint a csapat kivágta a center Justin Brittet, illetve elküldte a guard DJ Flukert is – ez utóbbit maga a játékos jelentette be. A két lépéssel összesen $12,1 milliót szabadított fel a gárda a fizetési sapkában.

A 28 éves Britt tackle-ként kezdte karrierjét Seattle-ben, majd később centerbe mozgatták, ahol korrekt teljesítményt nyújtott, a gyenge támadófalban megbízhatónak számított. Tavaly a szezon közepén elszakadt a térdszalagja, a holtszezonban pedig a csapat elhozta Pittsburghből BJ Finney-t, így Brittnek kifelé állt a szénája, de elsősorban nem a játéka, hanem a fizetése miatt, hiszen Finney sem számít top kategóriás játékosnak, ráadásul tapasztalatlan is még.

A 29 éves Fluker elsőkörös volt még 2013-ban, de egyáltalán nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket. Seattle-ben az utóbbi két évben 23 meccsen volt kezdő, átlagos teljesítményt nyújtott. A helyére draftolták a harmadik körben Damien Lewist az LSU-ról, aki így kvázi azonnal meg is kapja a kezdő posztot.

A Seahawks alaposan felforgatta idén a támadófalát, de azt azért nem mondhatjuk, hogy feltétlen erősödtek is volna. Ezzel a két kivágással egyébként növekszik Jadeveon Clowney visszahozatalának, vagy egy másik veterán védőfalember leigazolásának esélye, vélhetően ezért kellett felszabadítani pénzt a sapkában, illetve elég sok draftolatlan játékost is igazolt a csapat, így a maximális keretméret túllépésének a határán mozognak.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!