Connect with us

Hír

Sammy Watkins belement a fizetéscsökkentésbe

A Chiefs nagyon inaktív volt az idei szabadügynökpiacon, mindössze annyit csinált, hogy egyben tartotta a Super Bowl-győztes csapatot (nem biztos, hogy ez rossz stratégia). Ez azt jelentette, hogy a csapat nem vágta ki az egyetlen játékost, akin igazán nagyon spórolhatott volna – Sammy Watkinst. És nem is fogja, a felek ugyanis megállapodtak egy fizetéscsökkentésben.

 

 

 

Watkins foglalta el a legtöbbet a Chiefs idei capjéből, ő az egyetlen a rosteren, akinek 20+ millió dollárnál (egészen pontosan 21 millió) nagyobb volt a cap hitje. Az elküldésével 14 millió dollárt lehetett volna spórolni, de Andy Reid szereti az elkapót, és mivel Watkins is tisztában volt vele, hogy senkitől nem fog nagy szerződést kapni, végül sikerült megegyezni a fizetéscsökkentésről.

 

Watkins 5 millió dollárról mondott le, és ezzel együtt ennyivel nőtt a csapat fizetési kerete (ami nagyjából fedezi majd az újoncok és 1-2 veteránminimumos játékos szerződtetését). Ugyanakkor jó játék esetén nemcsak, hogy visszaszerezheti a pénzét, de még további 2 millióval is gazdagabb lehet – összesen 7 millió dollárnyi ösztönzőt kapott (via Yahoo Sports).

 

Az elkapó tavaly 52 elkapásból 673 yardot szerzett, nem egy 16 millió dolláros elkapó benyomását keltette. A rájátszásban viszont vezette a csapatot 288 yarddal, így végülis hozzátette a magáét a Chiefs SB-meneteléséhez.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!