Connect with us

Hír

A Ravens Matt Judonnal és Ronnie Stanley-vel is hosszabbítana

A Ravens szeretné egyben tartani kiváló támadó- és védőfalát is, ennek érdekében pedig már megkezdődtek a tárgyalások egy potenciális hosszabbításról a pass rusher Matt Judonnal és a left tackle Ronnie Stanley-vel. Minderről a GM Eric DeCosta számolt be egy konferenciahíváson.

 

 

Stanley és Judon szerződése is a szezon végén jár le, így időszerű a hosszabbítás. Előbbi esete az egyszerűbb, Marshal Yanda visszavonulása után ő lett a csapat messze legjobb falembere, a megtartása kötelező. Mivel Baltimore-ban értelmes emberek dolgoznak, így az évi 22 milliós rekordfizetést (amit Bill O’Brien és Laremy Tunsil hozott össze) nem biztos, hogy megdönti, de 20 millió környékén minden további nélkül kereshet.

 

Judon helyzete már nem ennyire egyértelmű. Stanley-vel ellentétben nem tartozik a posztja krémjéhez, de mivel nem lett elcserélve a draft alatt, így az ő maradása is valószínűnek tűnik. 16-18 millió dollárra számíthat, ami ugyan messze nem rekord (a csúcstartó Khalil Mack évi 23,5 milliót keres), de panaszkodnia így sem kellene.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!